Koniczyna Napisano Marzec 13, 2019 Share Napisano Marzec 13, 2019 10 godzin temu, Ismena napisał: Wiek - dziecko Etap - III Rola - służący Cel - akceptacja (+) Tryb - obserwacja (+) Postawa - cynik (+) Główne cechy negatywne - autodestrukcja (-) Centra - emocjonalne Kolor - biały Dziekuje 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Marzec 13, 2019 Share Napisano Marzec 13, 2019 Dnia 10.03.2019 o 20:15, iwanek napisał: Ale ile można tu siedzieć? Muszę się z tego jakoś wymiksowac... Co Ja mam powiedziec 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Marzec 14, 2019 Autor Share Napisano Marzec 14, 2019 Dnia 13.03.2019 o 14:39, Koniczyna napisał: Co Ja mam powiedziec Głowa do góry, dasz radę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Marzec 14, 2019 Autor Share Napisano Marzec 14, 2019 Dnia 12.03.2019 o 22:15, Mistiko napisał: Możesz sprawdzić moją? Wiek - młoda Etap - IV Rola - wojownik Cel - reewaluacja (+) Tryb - wytrwałość (+) Postawa - cynik (+) Główne cechy negatywne - męczęństwo (+) Centra - emocjonalne Kolor - złoty z odcieniem zieleni 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
białadama Napisano Marzec 14, 2019 Share Napisano Marzec 14, 2019 Witaj Ismeno, czy tez z ciekawości mogę Ciebie poprosić o sprawdzenie mojej ? :) 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Marzec 14, 2019 Autor Share Napisano Marzec 14, 2019 1 minutę temu, białadama napisał: Witaj Ismeno, czy tez z ciekawości mogę Ciebie poprosić o sprawdzenie mojej ? Jutro zrobię 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikita29 Napisano Marzec 14, 2019 Share Napisano Marzec 14, 2019 Widzę, że w większości tu u nas same młode duszyczki 1 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Marzec 24, 2019 Share Napisano Marzec 24, 2019 Ismenka a sobie sprawdzałas? 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikita29 Napisano Marzec 24, 2019 Share Napisano Marzec 24, 2019 7 minut temu, Mistiko napisał: Ismenka a sobie sprawdzałas? Właśnie, chętnie się dowiemy:) 4 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Kwiecień 15, 2019 Share Napisano Kwiecień 15, 2019 Dnia 24.03.2019 o 18:39, nikita29 napisał: Właśnie, chętnie się dowiemy:) Jak sprawdzi sobie to trudno później będzie się wycofać/zmienić z tej roli którą sobie nadała więc pewnie musi zrobić to ktoś inny Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 30, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2019 Dnia 14.03.2019 o 21:44, białadama napisał: Witaj Ismeno, czy tez z ciekawości mogę Ciebie poprosić o sprawdzenie mojej ? Wiek - młoda Etap - II Rola - służący Cel -stagnacja (+) Tryb - obserwacja (+) Postawa - stoik (+) Główne cechy negatywne - lekceważenie siebie (+) Centra - wyższe centrum emocjonalne Kolor - biały 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Lipiec 30, 2019 Share Napisano Lipiec 30, 2019 Ja już co prawda miałam kiedyś sprawdzone przez 2 różne osoby, i co ciekawe miałam 2 różne wyniki więc nie wiem czy jest sens sprawdzać po raz trzeci ale może choć jeden z dwóch wyników się powieli w trzeciej próbie, poproszę 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
białadama Napisano Sierpień 1, 2019 Share Napisano Sierpień 1, 2019 Dziękuję Ismeno 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Light Napisano Sierpień 1, 2019 Share Napisano Sierpień 1, 2019 Poproszę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OkoSaurona Napisano Styczeń 2, 2020 Share Napisano Styczeń 2, 2020 Jezeli jest taka mozliwosc poprosze Ciekawe co w mojej duszy gra Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaga Napisano Styczeń 2, 2020 Share Napisano Styczeń 2, 2020 Ja tez poproszę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Styczeń 2, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2020 Zapomniałam o tym temacie W weekend nadrobię zaległości 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Styczeń 5, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2020 Dnia 30.07.2019 o 21:11, Essa napisał: Ja już co prawda miałam kiedyś sprawdzone przez 2 różne osoby, i co ciekawe miałam 2 różne wyniki więc nie wiem czy jest sens sprawdzać po raz trzeci ale może choć jeden z dwóch wyników się powieli w trzeciej próbie, poproszę Wiek - dojrzała Etap - II Rola - kapłan Cel - pokora (+) Tryb - wytrwałość (+) Postawa - idealista (+) Główne cechy negatywne - upór (-) Centra - intelektualne Kolor - jasnoniebieski 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Styczeń 5, 2020 Share Napisano Styczeń 5, 2020 Dzięki @Ismena czytam opisy i naprawdę dużo mi się zgadza... Ps.Wynika z tego, że jestem "skazana" na naukę i pomaganie. A myślałam, że trochę pożyję w tym życiu haha 1 1 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Styczeń 5, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2020 Dnia 1.08.2019 o 20:46, Light napisał: Poproszę Wiek - młoda Etap - VII Rola - mędrzec Cel - wzrost (+) Tryb - pasja (+) Postawa - duchowny (+) Główne cechy negatywne - arogancja (-) Centra - intelektualne Kolor - jasnoniebieski z żółtym Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Styczeń 5, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2020 Dnia 2.01.2020 o 13:48, OkoSaurona napisał: Jezeli jest taka mozliwosc poprosze Ciekawe co w mojej duszy gra Wiek - młoda Etap - IV Rola - służący Cel - wzrost (+) Tryb - wytrwałość (+) Postawa - stoik Główne cechy negatywne - niecierpliwość (-) Centra - emocjonalne Kolor - brązowawo-zielony 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Styczeń 5, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2020 Dnia 2.01.2020 o 14:24, Gaga napisał: Ja tez poproszę. Wiek - dziecko Etap - II Rola - rzemieślnik Cel - akceptacja (+) Tryb - powściągliwość (-) Postawa - sceptyk (+) Główne cechy negatywne - upór (-) Centra - emocjonalne Kolor - jasny pomarańczowo-żółty z odcieniem bieli Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaga Napisano Styczeń 5, 2020 Share Napisano Styczeń 5, 2020 Dziękuję Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
runoutofbreath Napisano Styczeń 5, 2020 Share Napisano Styczeń 5, 2020 Jeśli jeszcze można to ja tez poproszę w wolnej chwili, mi co prawda kilka lat temu sprawdzala jedna wrozka, ale do tej pory pamiętam tylko wiek i nic poza tym musze to sobie gdzies zapisac Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OkoSaurona Napisano Styczeń 5, 2020 Share Napisano Styczeń 5, 2020 1 godzinę temu, Ismena napisał: Wiek - młoda Etap - IV Rola - służący Cel - wzrost (+) Tryb - wytrwałość (+) Postawa - stoik Główne cechy negatywne - niecierpliwość (-) Centra - emocjonalne Kolor - brązowawo-zielony Bardzo dziękuje teraz można gdzieś znaleźć tego analizę ? Cecha negatywna się zgadza w 100% niecierpliwość... Znalazłem zaraz napisze czy się zgadza 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.