Skocz do zawartości

Samochód, przejażdżka

Akarris

Polecane posty

Cześć. Kilka lat temu miałem taki sen:

Jadę starym samochodem z otwartym dachem, w którym znajdują się 3 dziewczyny. Wszystkie się śmieją, rozgladają się wokół. Niebo jest pięknie niebieskie. Wieje lekki, ciepły wiaterek.

Odniosłem wrażenie jakbym przeniósł się w czasie do lat 70-tych gdyż te dziewczyny a przynajmniej jedna z nich miała opaskę na głowie. Zresztą wszystkie wyglądały jak hippiski.

Dojeżdżamy do jakiejś zielonej polany która jest na wzniesieniu. W oddali widać ocean. 

Koniec snu.

• Lubię! 1

• 2 weeks later...
Dnia 18.03.2019 o 16:06, Karciarz432 napisał:

Cześć. Kilka lat temu miałem taki sen:

Jadę starym samochodem z otwartym dachem, w którym znajdują się 3 dziewczyny. Wszystkie się śmieją, rozgladają się wokół. Niebo jest pięknie niebieskie. Wieje lekki, ciepły wiaterek.

Odniosłem wrażenie jakbym przeniósł się w czasie do lat 70-tych gdyż te dziewczyny a przynajmniej jedna z nich miała opaskę na głowie. Zresztą wszystkie wyglądały jak hippiski.

Dojeżdżamy do jakiejś zielonej polany która jest na wzniesieniu. W oddali widać ocean. 

Koniec snu.

Coś cię czeka coś cię spotka... Myślę że miła rzecz.... Liczba 37. Skąd z daty i godziny... To może być nowa osoba nowa propozycja nowe wyzwanie, szkolenie jakąś pasja coś na horyzoncie.... Fajny sen 😴 

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...