Akarris Napisano Marzec 18, 2019 Share Napisano Marzec 18, 2019 Cześć. Kilka lat temu miałem taki sen: Jadę starym samochodem z otwartym dachem, w którym znajdują się 3 dziewczyny. Wszystkie się śmieją, rozgladają się wokół. Niebo jest pięknie niebieskie. Wieje lekki, ciepły wiaterek. Odniosłem wrażenie jakbym przeniósł się w czasie do lat 70-tych gdyż te dziewczyny a przynajmniej jedna z nich miała opaskę na głowie. Zresztą wszystkie wyglądały jak hippiski. Dojeżdżamy do jakiejś zielonej polany która jest na wzniesieniu. W oddali widać ocean. Koniec snu. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Marzec 28, 2019 Share Napisano Marzec 28, 2019 Dnia 18.03.2019 o 16:06, Karciarz432 napisał: Cześć. Kilka lat temu miałem taki sen: Jadę starym samochodem z otwartym dachem, w którym znajdują się 3 dziewczyny. Wszystkie się śmieją, rozgladają się wokół. Niebo jest pięknie niebieskie. Wieje lekki, ciepły wiaterek. Odniosłem wrażenie jakbym przeniósł się w czasie do lat 70-tych gdyż te dziewczyny a przynajmniej jedna z nich miała opaskę na głowie. Zresztą wszystkie wyglądały jak hippiski. Dojeżdżamy do jakiejś zielonej polany która jest na wzniesieniu. W oddali widać ocean. Koniec snu. Coś cię czeka coś cię spotka... Myślę że miła rzecz.... Liczba 37. Skąd z daty i godziny... To może być nowa osoba nowa propozycja nowe wyzwanie, szkolenie jakąś pasja coś na horyzoncie.... Fajny sen 😴 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.