Czarodziejka96 Napisano Marzec 23, 2019 Share Napisano Marzec 23, 2019 Ja chyba jestem Głupcem - 100% mój charakter, choć to też zależy od sytuacji Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ophelia2040 Napisano Kwiecień 23, 2019 Share Napisano Kwiecień 23, 2019 Kiedyś to była Królowa Mieczy - gdy mam kupować nową talię, do dzisiaj z ciekawości sprawdzam, jak ona wygląda. Później był to Giermek Denarów - gdy mimo wieku przestałam się tak wywyższać i zdałam sobie sprawę z tego, jak wielu rzeczy nie wiem. Czułam się jak student. Obie karty wykorzystywałam w niektórych taliach jako Strażników. W ciągu życia raczej będzie się nam zmieniać nasza identyfikacja. Czasem z powodu wieku, częściej z powodu doświadczeń i pewnego etapu w życiu. Zawsze pytałabym o to ostatnie w przypadku ulubionych kart. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meggi77 Napisano Październik 27, 2020 Share Napisano Październik 27, 2020 Zdecydowanie walet kielichów. Ciepły, empatyczny, pomocny... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Październik 30, 2020 Share Napisano Październik 30, 2020 Umiarkowanie. Dążę do harmonii,nie lubię kłótni zamieszania. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PolnyChaber Napisano Czerwiec 30, 2022 Share Napisano Czerwiec 30, 2022 Ja utożsamiam się z Gwiazdą i trochę z Pustelnikiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiroiluna Napisano Sierpień 1, 2022 Share Napisano Sierpień 1, 2022 Zdecydowanie Królowa Buław Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.