Lakszmi Napisano Marzec 29, 2019 Share Napisano Marzec 29, 2019 Ostatnio śniło mi się ,ze szlam ulica i były domy opuszczone wracając była to jedna z ulic w moim mieście dzisiaj podjeżdzam po moja bratanice do szkoły ja odebrać ,i myśle sobie ,że ja już szlam ta ulica .Jak to jest możliwe ,ze śni nam się cos a potem jesteśmy w tym miejscu Jak można to wytłumaczyć .Podroze w czasie ?.Czy ktoś tak ma jeszcze ? Nie zdarza mi się to cały czas ,ale rzadko kiedy. Czy to nie jest powiązane z tarotem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 31, 2019 Share Napisano Marzec 31, 2019 A może już tam byłaś wcześniej ? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Marzec 31, 2019 Share Napisano Marzec 31, 2019 Moim zdaniem to nie jest związane z Tarotem. Śnimy o różnych rzeczach, sytuacjach, ludziach. Piszesz, że była to jedna z ulic w Twoim mieście, więc to raczej normalne, że kiedyś na tej ulicy musiałaś się znaleźć 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.