Skocz do zawartości

Prosba o pomoc - dopiero zaczynam :)

Polecane posty

Napisano

Czesc wszystkim! Jestem nowa na formu i od niedawna ucze sie tarota... 

Mam karty - tarot anielski dr doreen virtue i radleigh valentine... i i dzis stawialam sobie karty na moja przyszlosc ( wedlug kolejnosci ) głupiec, cesarz, kochankowie, sad, śmierć... 

Nie wiem jak "ogarnac" interpretacje bo karty wydaja sie dosc trudne - nowa podroz/nowe zycie, mezczyzna majacy na wplyw na ta podroz/nowy rozdzial, podejmowanie wyborow ( odnosnie mezczyzny??? Czy ten mezczyzna bedzie podejmowal wybory?? Rolling Eyes ) i zakonczenie starego rozdzialu i zaczecie nowego ( dobrego??) ... moze ktos pomoze?? Naczytalam sie interpretacji na temat powyzszych kart ale nie jestem jeszcze pewna czy dobre interpretuje... Rolling Eyes 

Z gory dzieki za pomoc.

Napisano

@Eseses zadałaś bardzo ogólne pytanie kartom. Można je odczytywać na wiele różnych sposobów, w zależności od Twojej obecnej sytuacji i obszaru jakiego mogą dotyczyć.

Jedna z możliwych wersji: jeśli jesteś singielką hetero, karty tutaj chciały Ci pokazać nowego mężczyznę w Twoim życiu, wydaje się to karmiczna znajomość, może być uczucie zauroczenia, zakochania, jednak ostatnia karta może wskazywać, że sprawy się później zakończą...

Napisano

Bardzo dziekuję za odpowiedz <buziak> - tak napisalam dopiero sie ucze :)Jestem mężatką w dosc mocnym kryzysie... czy to moze chodzic o relacje z mężem? Czy moze kogos nowego? 

Napisano
19 minut temu, Eseses napisał:

Bardzo dziekuję za odpowiedz <buziak> - tak napisalam dopiero sie ucze :)Jestem mężatką w dosc mocnym kryzysie... czy to moze chodzic o relacje z mężem? Czy moze kogos nowego? 

Tak naprawdę, to sama powinnaś w tym dziale zamieścić własną interpretację kart, a inni mogą się potem do tego ustosunkować...

Głupiec mi mówi o kimś nowym, bo stoi przy Cesarzu. Obstawiałabym zauroczenie kimś nowym i twoje wahania z tym związane.

Takie zauroczenie sprawiłoby, że znowu poczujesz się atrakcyjna, co może też wpłynąć na losy małżeństwa.

Jeśli chodziłoby o męża - to chwilowa poprawa. Rada: odpuścić (Głupiec), wprowadzić więcej spontanu i kokieterii w związku. Jednak Sąd i Śmierć - mówią o tym, co gdzieśtam nieuniknione. Tzn możesz się starać, ale to może nie wystarczyć, jeśli druga strona ma niepoważny stosunek do walczenia o związek...

Ps. nie zapomnij o przeczytaniu Regulaminu i przywitaniu się z nami :)

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...