Ismena Napisano Kwiecień 23, 2019 Share Napisano Kwiecień 23, 2019 4 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Kwiecień 29, 2019 Share Napisano Kwiecień 29, 2019 Bardzo ciekawie przedstawione te karty są, ale trochę mroczne mam wrażenie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 16, 2019 Share Napisano Czerwiec 16, 2019 Bardzo dobrze dopracowane są przekazy tych kart w dołączonej książeczce. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 17, 2019 Share Napisano Sierpień 17, 2019 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwona Napisano Marzec 12, 2021 Share Napisano Marzec 12, 2021 Hej , Ma ktoś może linka do całej galerii tej talii :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwona Napisano Czerwiec 28, 2022 Share Napisano Czerwiec 28, 2022 Może komuś się przyda :) link do całej talii (1) Pinterest Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Październik 20, 2022 Share Napisano Październik 20, 2022 Chyba się zakochałam. Przepiękna talia:) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gvindur Napisano Październik 20, 2022 Share Napisano Październik 20, 2022 Coś pięknego... Zwróciłem uwagę na trzy z nich, które najbardziej mi się podobają. A szczególnie jedna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gvindur Napisano Październik 20, 2022 Share Napisano Październik 20, 2022 Tak mi teraz przyszło do głowy... Czy da się z takiego intuicyjnego wyboru trzech kart albo tej jednej, która tak przykuła moją uwagę, coś odczytać? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Październik 20, 2022 Share Napisano Październik 20, 2022 A jakie karty zwróciły Twoją uwagę? Mi szczególnie podoba się Siła, Kapłanka i Cesarz. Przy doborze nowej talii zawsze natomiast patrzę na te, które są niejako moje ulubione. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gvindur Napisano Październik 20, 2022 Share Napisano Październik 20, 2022 Mag, Rydwan i Umiarkowanie. Ta ostatnia szczególnie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Październik 20, 2022 Share Napisano Październik 20, 2022 Zgadzam się, jest piękna. Na nią zwykle też zwracam uwagę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Październik 20, 2022 Share Napisano Październik 20, 2022 Zgadzam się, jest piękna. Na nią zwykle też zwracam uwagę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Październik 20, 2022 Share Napisano Październik 20, 2022 A odnosnie Twojego pytania o odczyt tych kart, to ja bym zliczyła nimery kart. Wychodzi wtedy 22. Czyli Glupiec. To wskazuje że jesteś na początku jakuejś drogi, czegoś się uczysz, szkolisz, poznajesz. To taka moja luzna interpretacja. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Październik 20, 2022 Share Napisano Październik 20, 2022 Ha, a z moich kart wychodzi Umiarkowanie:)) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gvindur Napisano Październik 20, 2022 Share Napisano Październik 20, 2022 Dziękuję ;) Karta dość adekwatna do sytuacji życiowej, w której się aktualnie znajduję. Jeśli chodzi o poznanie, to też nie mija się z prawdą. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Październik 20, 2022 Share Napisano Październik 20, 2022 Karty nie kłamią:) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Październik 23, 2022 Share Napisano Październik 23, 2022 Zafacynowana tą talią pogmerałam w necie i okazuje się, że w przyszłym roku na rynek wejdą także Lenormand de la nuit:))) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gvindur Napisano Październik 23, 2022 Share Napisano Październik 23, 2022 To ta wersja, która nam się podobała ;) 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Październik 23, 2022 Share Napisano Październik 23, 2022 Tak, obejrzałam już wszystkie filmiki:) b z kazdą chwilą podoba mi się bardziej. Znalazlam też stronę ilustratorki. Przepiekne ma wszystkie prace. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.