KasiaJ Napisano Kwiecień 26, 2019 Napisano Kwiecień 26, 2019 Drodzy kolezanki/ koledzy pomóżcie z interpretacją kart. Zadałam kartom dwa pytania: 1. Czy M. będzie startować do konkursu na nową dyrekcje przedszkola? ( wyszły karty 8 bulaw, 9 mieczy i mag). Moja interpretacja to taka: że tak, będzie startować Następnie zadałam pytanie: 2. Czy M. zostanie dyrektorka? Wyszły mi (Koło fortuny, 9 monet, 8 mieczy) I tu znowu myślę, że odpowiedź twierdząca Proszę o Wasze interpretacje, gdyż M. to osoba bardzo mi nieprzychylna, zazdrosna o wszystko co robię, kopiaca pode mną dołki przy każdej nadarzającej się okazji. Jeżeli ona zostanie nową dyrektorka to będę musiała zmieniać pracę:( Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 27, 2019 Napisano Kwiecień 27, 2019 z pierwszą interpretacją się zgadzam, natomiast druga jak dla mnie nie jest na dany moment ustalona, rozpoczyna układ Koło, które nie daje jasnej odpowiedzi i ta 8 mieczy, jak dla mnie nie jest na tak. Jakbyś chciała, nie ingerując w energetykę tej osoby, otrzymać odpowiedź dla siebie, to może zadaj pytanie o siebie, jak ty będziesz się czuła po tym okresie, czy będziesz musiała/ chciała odejść, czy zmiana dyrekcji będzie miała na ciebie jakiś negatywne lub pozytywny wpływ. 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.