Essa Napisano Maj 1, 2019 Napisano Maj 1, 2019 żeby to wszystko przyciągnąć to ja jutro nie mogę iść do pracy dziewczyny! chyba pójdę na L4 i idę w miasto 5 Cytuj
Syrena Napisano Maj 1, 2019 Napisano Maj 1, 2019 7 minut temu, Koniczyna napisał: Nie widzialam jeszcze takich czerwonych gruszek no to właśnie masz okazję 1 2 Cytuj
Luna Napisano Maj 1, 2019 Napisano Maj 1, 2019 3 minuty temu, Mistiko napisał: @Luna przymierzalam sie pare miesiecy temu do zakupu takowej 1 Cytuj
SowAna Napisano Maj 2, 2019 Napisano Maj 2, 2019 Dnia 1.05.2019 o 14:23, Batyam napisał: To jest klucz francuski....czy jakoś tak skoro ten klucz ma prowadzić do sukcesu.... Dziękuję ale puki co to moje narzędzia to szmaty wiadro and drabina.... W sumie to @SowAna. tak wyglądam dziób rozdziawiony .mam, Jak ten klucz.... Dysze 31 stopni koniec żartów.... 😘 💕 nie czytasz początku książki, nie zgadniesz finału..., nie dokłada się sensu tam, gdzie nie trzeba... PS. dzięki za stanik 1 Cytuj
SowAna Napisano Maj 2, 2019 Napisano Maj 2, 2019 Dnia 1.05.2019 o 15:34, Syrena napisał: @SowAna mało ogarniam, w ciągu trzech dni mają mi umrzeć róże? Czy ma się w czymś lub kimś rozczarować, chyba dobrze rozumiem symbol padniętej róży? Zobaczymy co przyniesie, od @Luna dzieciak sowy, od @Syrena przewrócona róża, może mam wisielczy nastrój (chociaż nie mam), ale mam jakieś negatywne skojarzenie tych dwóch "wyroczni", aby mi żaden dzieciak z gniazda nie wypadł Cytuj
Luna Napisano Maj 2, 2019 Napisano Maj 2, 2019 @SowAna cos Ty tak negatywnie nastrojona? nie poznaje Cie...wisiorek, mlody ptak( przyroda, zwierzeta)...tutaj nie potrzeba metafor i ukrytych znaczen Cytuj
Syrena Napisano Maj 2, 2019 Napisano Maj 2, 2019 1 godzinę temu, SowAna napisał: mało ogarniam, w ciągu trzech dni mają mi umrzeć róże? Czy ma się w czymś lub kimś rozczarować, chyba dobrze rozumiem symbol padniętej róży? Zobaczymy co przyniesie, od @Luna dzieciak sowy, od @Syrena przewrócona róża, może mam wisielczy nastrój (chociaż nie mam), ale mam jakieś negatywne skojarzenie tych dwóch "wyroczni", aby mi żaden dzieciak z gniazda nie wypadł Ta róża nie jest padnięta, jest piękna czerwoniutka i z radości na łepek się przewróciła., a sówka jest piękna Cytuj
Naily Napisano Maj 2, 2019 Napisano Maj 2, 2019 @Syrena zostawiam Ci siłę. Nie wiem dlaczego ta siła przyszła mi do głowy... 2 1 Cytuj
Batyam Napisano Maj 3, 2019 Napisano Maj 3, 2019 9 godzin temu, SowAna napisał: nie czytasz początku książki, nie zgadniesz finału..., nie dokłada się sensu tam, gdzie nie trzeba... PS. dzięki za stanik A ten początek książki to Sowko @SowAna. Gdzie... mam szukać 🔎 Cytuj
Akarris Napisano Maj 3, 2019 Napisano Maj 3, 2019 Dnia 1.05.2019 o 23:23, Luna napisał: @Mistiko Oj to chyba nieprędko to przyciągne 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Maj 3, 2019 Napisano Maj 3, 2019 56 minut temu, Mistiko napisał: Oj to chyba nieprędko to przyciągne Pomogę Tobie skarbenku przyciągnąć 2 Cytuj
Luna Napisano Maj 3, 2019 Napisano Maj 3, 2019 2 godziny temu, Mistiko napisał: Oj to chyba nieprędko to przyciągne na poczatku chcialam cos takiego ale pomyslalam ze zle mnie zrozumiesz i sie obrazisz...w koncu powtarzasz czesto ze jestes Ufokiem: 3 Cytuj
Koniczyna Napisano Maj 3, 2019 Napisano Maj 3, 2019 @Ismena @iwanek @Essa @Luna @Mistiko @Batyam @SowAna @Syrena @Ewelina@Karolina @nikita29 @Naily @białadama @Oska @Briee itd jak kogoś pominęłam 🍀 4 5 Cytuj
Batyam Napisano Maj 4, 2019 Napisano Maj 4, 2019 9 godzin temu, Koniczyna napisał: @Ismena @iwanek @Essa @Luna @Mistiko @Batyam @SowAna @Syrena @Ewelina@Karolina @nikita29 @Naily @białadama @Oska @Briee itd jak kogoś pominęłam 🍀 @Koniczyna. Dziękuję 💏 💕 kochanie moje. Niech się zadzieje niech będzie niech się spełnią. Dziękuję za pamięć i dobre słowo.... Życzenia..... Buziaki 😘 💕 Ja też Wam wszystkim życzę.... Wiara czyni cuda 😘 💕 1 Cytuj
Oska Napisano Maj 4, 2019 Napisano Maj 4, 2019 Dnia 30.04.2019 o 20:54, Oska napisał: No zobaczymy co przyniesie majówka Dam znać Co prawda kwiatów nie udało się przyciągnąć ale i tak było cudnie 😊 1 Cytuj "Gdy czegoś gorąco pragniesz cały Wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć" P.C.
Syrena Napisano Maj 4, 2019 Napisano Maj 4, 2019 6 godzin temu, Oska napisał: Co prawda kwiatów nie udało się przyciągnąć ale i tak było cudnie 😊 Nawet jakichś polnych? Cytuj
Oska Napisano Maj 4, 2019 Napisano Maj 4, 2019 21 minut temu, Syrena napisał: Nawet jakichś polnych? Nawet... Na nie jeszcze przyjdzie czas 😁 2 Cytuj "Gdy czegoś gorąco pragniesz cały Wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć" P.C.
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.