Nascent Napisano Marzec 11, 2022 Share Napisano Marzec 11, 2022 Witam. Zapytanie do kart dotyczy tego, czy na okres jesienno - zimowy pomyśleć o zmianie pracy i podjąć się dłuższej pracy za granicą. Obecnie tez pracuję w innym kraju, ale w formie co parotygodniowych turnusów, z których wracam do kraju: Wynik: 2 Mieczy/ 2 Kielichów/Mag Moja interpretacja: Wg mnie bede miał dylemat w wyborze między tym co mam teraz i tym co mogę mieć w potencjale. Przed wyborem zmiany mogą mnie blokować jakieś sprawy emocjonalne, może niechęć pozostawienia miejsca gdzie obecnie mieszkam i dość powazne zmiany w związku z nową pracą, a może też jakieś dylematy uczuciowe (na tą chwilę jestem singlem). Koniec końców to ja będę kreatorem swojego losu i to ode mnie zależy czy pójdę drogą rozsądku czy jednak uczucia, emocje czy też sentyment nie pozwolą mi pójść do zmian. Proszę o interpretację, pozdrawiam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.