Ismena Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 Znajdź zdjęcie, które według Ciebie idealnie pasuje do wybranego użytkownika forum 4 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 4, 2019 Autor Share Napisano Maj 4, 2019 Dla @Syrena osobista emotikona Na pewno wzbogaci Twój profil 5 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 6 minut temu, Ismena napisał: Dla @Syrena Proszę, osobista emotikona Boginio emotka super wiesz jak jest z naszą Syrenką ciężko rybkę zadowolić jak się nie spodoba kara musi być zakaz uwodzenia nieszczesnych marynarzy,kapitanow,majtkow itp.zakaz przez weekend 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 @Ismena emotikon dla Ciebie jaka była odpowiednia,masz coś na uwadze? Wiem ciekawość pierwszy stopien do piekla. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 4, 2019 Autor Share Napisano Maj 4, 2019 Dla Ciebie @Koniczyna 1 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 1 godzinę temu, Ismena napisał: Dla @Syrena osobista emotikona Na pewno wzbogaci Twój profil No piękna. Zaraz będę tworzyć 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 4 minuty temu, Ismena napisał: Dla Ciebie @Koniczyna Dziękuję za piękne wciecie w talii jak u osy 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 4, 2019 Autor Share Napisano Maj 4, 2019 2 minuty temu, Koniczyna napisał: Dziękuję za piękne wciecie w talii jak u osy Starałam się jak najdokładniej odwzorować oryginał 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 Przed chwilą, Ismena napisał: Starałam się jak najdokładniej odwzorować oryginał Udalo sie Tobie z kolorem moich oprawek okularow,zezowata nie jestem wlosy na dzien dzisiejszy mam blond .Calkiem fajna babka ze mnie z emotikon Dziękuję za Twoja wizje.Juz Ciebie polubiłam. Musimy Tobie emotikon zapodac 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 4, 2019 Autor Share Napisano Maj 4, 2019 1 minutę temu, Koniczyna napisał: zezowata nie jestem Oczywiście, że nie. Oprawka okularów zakrywa trochę oko, dlatego tak się wydaje 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 6 minut temu, Ismena napisał: Oczywiście, że nie. Oprawka okularów zakrywa trochę oko, dlatego tak się wydaje Faktycznie mam awarie na stale z jednym okiem w oprawkach mam dwa rozne szkla nie rzucajace sie w oczy . Juz nic nie mów emotka trafna,masz wizje intuicję 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 @Ismena Tobie musimy zapodac fajna emotikony odzwierciedlajace Twoje cialo i dusze. Dbasz o nas jak dzieci 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 35 minut temu, Koniczyna napisał: Udalo sie Tobie z kolorem moich oprawek okularow,zezowata nie jestem wlosy na dzien dzisiejszy mam blond .Calkiem fajna babka ze mnie z emotikon Dziękuję za Twoja wizje.Juz Ciebie polubiłam. Musimy Tobie emotikon zapodac Trzeba Ci awatar zmienić na blondynkę 1 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 2 godziny temu, Syrena napisał: Trzeba Ci awatar zmienić na blondynkę Pod jednym warunkiem Nie bedziesz w komisji nadzorczej 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 4, 2019 Autor Share Napisano Maj 4, 2019 5 minut temu, Koniczyna napisał: Pod jednym warunkiem Nie bedziesz w komisji nadzorczej Dlaczego? Nie ufasz @Syrena? Ktoś musi pobłogosławić a jak wiemy, Syrena ma najlepsze kwalifikacje 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 7 minut temu, Koniczyna napisał: Pod jednym warunkiem Nie bedziesz w komisji nadzorczej Nie rozumiem o co Ci chodzi 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 14 minut temu, Syrena napisał: Nie rozumiem o co Ci chodzi Wyobrazam sobie Ciebie ,błogosławieństwo jaka karykature Biedulce nie robie z siebie ofiary zapodasz 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 Przed chwilą, Koniczyna napisał: Wyobrazam sobie Ciebie ,błogosławieństwo jaka karykature Biedulce nie robie z siebie ofiary zapodasz bo zaraz ogonem w grzywkę dostaniesz! Ja nigdy, jakbym śmiała Cię oszpecić! 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 @Koniczyna 2 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 56 minut temu, Syrena napisał: @Koniczyna K a mać włosy z deka dlugie z okiem nie taka slepa aby zakrywac Syrenko Przyjedzie czas ujawnie swoja faciate na chwile byc moze tez dla Ciebie 1 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 1 minutę temu, Koniczyna napisał: K a mać włosy z deka dlugie z okiem nie taka slepa aby zakrywac Syrenko Przyjedzie czas ujawnie swoja faciate na chwile byc moze tez dla Ciebie 3 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 4, 2019 Autor Share Napisano Maj 4, 2019 3 minuty temu, Koniczyna napisał: K a mać włosy z deka dlugie z okiem nie taka slepa aby zakrywac Syrenko Oj, to na pewno nowoczesny zaczes na podryw... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 Przed chwilą, Ismena napisał: Oj, to na pewno nowoczesny zaczes na podryw... Tylko sie nie zakochajciemam kurwiki oczach. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 no to pierwsze zdj to ty na bank:D 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 1 minutę temu, Koniczyna napisał: Tylko sie nie zakochajciemam kurwiki oczach. No cóż piękne emotkiony 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.