Syrena Napisano Sierpień 25, 2019 Napisano Sierpień 25, 2019 1 godzinę temu, Koniczyna napisał: Twoje rady są bezcenne Oby smaki wszystkie na raz nie przypadły do gustu To może być ciekawe doświadczenie 3 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 26, 2019 Napisano Sierpień 26, 2019 2 minuty temu, SowAna napisał: @iwanek Nawet look się trochę zgadza haha 1 5 Cytuj
Batyam Napisano Sierpień 26, 2019 Napisano Sierpień 26, 2019 7 godzin temu, SowAna napisał: @Batyam Smerfetka.... Kurcze ale fajowo dziękuję Sowko.... 😘 włączę by sobie przypomnieć..... 😘 💕 buziaki 😘 ściskam mocno 😘 kotus 1 Cytuj
Batyam Napisano Sierpień 26, 2019 Napisano Sierpień 26, 2019 7 godzin temu, iwanek napisał: Nawet look się trochę zgadza haha @iwanek. Wazniakiem.... No kochana chyba ci przyjdzie poprowadzić kogoś do...... Lub wyprowadzić kogoś z..... 😘 Misja misją gratuluję 🎊 Cytuj
Batyam Napisano Sierpień 26, 2019 Napisano Sierpień 26, 2019 7 godzin temu, SowAna napisał: @Essa Pracus... Oooo tak nasza Sowko to pracowita ♍.... 1 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 26, 2019 Napisano Sierpień 26, 2019 2 minuty temu, Batyam napisał: @iwanek. Wazniakiem.... No kochana chyba ci przyjdzie poprowadzić kogoś do...... Lub wyprowadzić kogoś z..... 😘 Misja misją gratuluję 🎊 Co masz na myśli @Batyam? 1 Cytuj
Batyam Napisano Sierpień 26, 2019 Napisano Sierpień 26, 2019 7 godzin temu, SowAna napisał: @Mistiko @Mistiko Mocne.... Z mocą.... Papa smerf... No no.... Gratuluję 🎊 1 Cytuj
Batyam Napisano Sierpień 26, 2019 Napisano Sierpień 26, 2019 3 minuty temu, iwanek napisał: Co masz na myśli @Batyam? Wazniak to wazniak.... Nie znasz postaci.... Wazniak zawsze wygłasza swoje wywody.... Więc wydedukowalam, że czeka cię misja... Nie sex misja ale smerf misja..... 😘 To miałam. Na myśli 🤔.... 😘 💕 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 26, 2019 Napisano Sierpień 26, 2019 8 minut temu, Batyam napisał: Wazniak to wazniak.... Nie znasz postaci.... Wazniak zawsze wygłasza swoje wywody.... Więc wydedukowalam, że czeka cię misja... Nie sex misja ale smerf misja..... 😘 To miałam. Na myśli 🤔.... 😘 💕 Moje wywody pozostawiam dla siebie... Żadna misja ani seks ani smerf mi nie pisana. Cytuj
Akarris Napisano Sierpień 26, 2019 Napisano Sierpień 26, 2019 19 minut temu, Batyam napisał: @Mistiko Mocne.... Z mocą.... Papa smerf... No no.... Gratuluję 🎊 Nie powiem, moje ego czuje się mile połechtane 1 2 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 26, 2019 Napisano Sierpień 26, 2019 24 minuty temu, Batyam napisał: Pracus... Oooo tak nasza Sowko to pracowita ♍.... Nie bo farmer 1 1 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 26, 2019 Napisano Sierpień 26, 2019 Tych smerfów jest o wiele więcej niż mi się pierwotnie wydawało, ja oglądałam te najstarsze, a potem doszły jakieś nowe http://www.smerfy.info/smerfy_postacie_z_bajki.php 4 Cytuj
Batyam Napisano Sierpień 27, 2019 Napisano Sierpień 27, 2019 9 godzin temu, Essa napisał: Nie bo farmer Farmer? Hmmm. Moje smerfy nie miały farmera.... No tak świat 🌍 idzie do przodu. 😘 2 Cytuj
Batyam Napisano Sierpień 27, 2019 Napisano Sierpień 27, 2019 9 godzin temu, iwanek napisał: Moje wywody pozostawiam dla siebie... Żadna misja ani seks ani smerf mi nie pisana. To @iwanek Rozchmurz się.... 😘 💕 buziaki 😘 💕 Cytuj
Batyam Napisano Sierpień 27, 2019 Napisano Sierpień 27, 2019 9 godzin temu, Essa napisał: Tych smerfów jest o wiele więcej niż mi się pierwotnie wydawało, ja oglądałam te najstarsze, a potem doszły jakieś nowe http://www.smerfy.info/smerfy_postacie_z_bajki.php @Essa Wiesz jestem już stara 👵 Pierwsze to znane mi postaci ale czy to farmer czy wełniana, a już mechaniczny smerf. . Nie pamietam że tacy byli ja oglądałam pierwsza wersję.. . 😘 💕 buziaki 😘 ściskam mocno 😘 Każda postać jest fajna w tej bajce super była to dobranocka... Jak pszczółka Maja.. . 😘 💕 1 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 27, 2019 Napisano Sierpień 27, 2019 4 godziny temu, Batyam napisał: Farmer? Hmmm. Moje smerfy nie miały farmera.... No tak świat 🌍 idzie do przodu. 😘 "moje" też nie 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.