Akarris Napisano Czerwiec 5, 2019 Napisano Czerwiec 5, 2019 23 godziny temu, Essa napisał: @Mistiko Dziękuję. Taki mój zawód: działam sam i w ukryciu 2 1 Cytuj
Luna Napisano Lipiec 17, 2019 Napisano Lipiec 17, 2019 10 godzin temu, Essa napisał: @Luna co za kombo! moje stare avatary połączone w jedno 5 Cytuj
Koniczyna Napisano Sierpień 17, 2019 Napisano Sierpień 17, 2019 2 godziny temu, Syrena napisał: @iwanek @iwanekNie chcę nic mówić fajne Twoje kolbki kukurydzy masz w czym wybieraćod wielkości po kolor jakie dorodne 4 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 17, 2019 Napisano Sierpień 17, 2019 4 minuty temu, Koniczyna napisał: @iwanekNie chcę nic mówić fajne Twoje kolbki kukurydzy masz w czym wybieraćod wielkości po kolor jakie dorodne No od wyboru do koloru..... na każdy dzień tygodnia 4 Cytuj
Koniczyna Napisano Sierpień 17, 2019 Napisano Sierpień 17, 2019 1 minutę temu, iwanek napisał: No od wyboru do koloru..... na każdy dzień tygodnia Pierwszy raz widzę takie fajnie kolorowe kukurydzę.Jestem ciekawa co @Syrena miała na myśli wybierając Tobie taki dwuznaczny obrazeczek. 4 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 17, 2019 Napisano Sierpień 17, 2019 16 minut temu, Koniczyna napisał: Pierwszy raz widzę takie fajnie kolorowe kukurydzę.Jestem ciekawa co @Syrena miała na myśli wybierając Tobie taki dwuznaczny obrazeczek. @Koniczyna nie będę semolubna. Podzielę się. ... bierz która chcesz 1 1 2 Cytuj
Koniczyna Napisano Sierpień 17, 2019 Napisano Sierpień 17, 2019 22 minuty temu, iwanek napisał: @Koniczyna nie będę semolubna. Podzielę się. ... bierz która chcesz Miło z Twojej strony Prezentów się nie oddaję.Zresztą gustuję w kolbkach takich naturalnych żywych 3 Cytuj
SowAna Napisano Sierpień 18, 2019 Napisano Sierpień 18, 2019 nie wiem czemu, lecz ten element zwrócił mą uwagę najbardziej, @Essa @Syrena co wy produkujecie z tych jabłuszek ? 3 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 18, 2019 Napisano Sierpień 18, 2019 1 godzinę temu, SowAna napisał: nie wiem czemu, lecz ten element zwrócił mą uwagę najbardziej, @Essa @Syrena co wy produkujecie z tych jabłuszek ? Ocet jabłkowy, a co? 🤣 2 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.