arwil Napisano Maj 6, 2019 Share Napisano Maj 6, 2019 Miałam sen w którym tak jakby z boku, będąc niewidziana obserwuję rozmowę mojego kolegi z jego już nieżyjącą mamą. On chyba się pakował a jego mama była bardzo niezadowolona z jego zachowania. Jakis rok wcześniej pierwszy raz śniła mi się jego mama, zmarła zanim go poznałam. Wiec te sny są tym bardziej interesujące. A drugi w szczególności, ponieważ zerwałam z nim kontakt pol roku wcześniej i bardzo zdziwił mnie ten sen. Jak myślicie dlaczego mam takie sny? Z kobietą której nigdy nie poznałam? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 9, 2019 Share Napisano Maj 9, 2019 A może on lubi popadać w jakieś tarapaty? Pomyślałam sobie, że może masz na niego dobry wpływ i ona w ten sposób manifestuje swoją prośbę o "zaopiekiwanie" się nim. Mam na myśli, że może powinniście się do siebie odezwać, potrzebuję on jakiegoś wsparcia lub ściągnięcia go na ziemię? No nie wiem, to dość ciekawe, bo zrozumiałam, że teraz nie ma między wami kontaktu 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arwil Napisano Maj 9, 2019 Autor Share Napisano Maj 9, 2019 Co ciekawe napisał do mnie w środę, tydzień temu ( zauważyłam wiadomość dopiero przed wczoraj). Jednak po tym jak się zachował kilka miesięcy temu wobec mnie ja nie bardzo chcę słuchać co u niego. A prawie od razu wypalił, że czuje się zagubiony Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.