vil_lemo Napisano Maj 9, 2019 Share Napisano Maj 9, 2019 Mój pierwszy Wykonałam już dwa indywidualne i teraz próbuje to połączyć. Z tym o wiele gorzej, dlatego proszę o pomoc https://kartylosu.pl/topic/5134-pierwsze-portrety/?tab=comments#comment-95229 Tutaj osobne portrety Próba: 1. Początek znajomości Ja: 18 Księżyc (Wrażliwa, marzycielska, pełna optymizmu) On: 6 Kochanek (Optymista, radosny, trochę nierozgarnięty) Razem: 2 Kapłanka (Znajomość, w której było wiadomo o co chodzi, jednak rozwijała się powoli. Oparta na przyjaźni, rozmowie, ogromnej czułości, obecności. W tym czasie świetne dogranie) 2. Rozwój znajomości Ja: 6 Kochanek (Doza rozsądku żeby nie zatracić się w tej znajomości, namiętność) On: 4 Cesarz ( Opieka, przejaw mimowolnej dominacji) Razem: 10 Koło fortuny (czasem przeplatane sytuacje, raczej bardzo dobra komunikacja, żywiołowość w związku). 3. Okres schyłku Ja: 1 Mag( Potrzeba pracy nad sobą, próba odzyskania równowagi sił w związku i dążenie do rozwiązania problemu) On: 1 Mag (Problemy z komunikacją (pozorna komunikacja), wpływ osób trzecich, kłamstwo, wykorzystywanie ludzi i ich słabości, poczucie wyższości) Razem: 2 Kapłanka ( widząc kartę mamy wskazówkę, że w sprawie o którą pytamy są pewne niejasności. Czasami prawda jest oczywista, ale my jej nie dostrzegamy, ale często dzieje się tak, że o pewnych rzeczach nie możemy wiedzieć, są jakby poza naszym wzrokiem, zasięgiem. Karta zawiera wskazówkę, by przyjrzeć się sprawie dokładniej i uważniej i spróbować poszukać prawdy, niewiedza może także być skutkiem czyjegoś milczenia, ktoś z pewnych powodów ukrywa przed nami prawdę, musimy więc zastanowić się dlaczego tak jest i dowiedzieć się, co to za prawda, ale czy naprawdę jesteśmy na to gotowi? Czasami pojawienie się karty może oznaczać, że nasze podejście do problemu jest zbyt płytkie, powierzchowne i należy w tej sytuacji odnaleźć jego głębszy, inny sens. Czasami karta sugeruje zaangażowanie się w pewną sprawę, którą odbieramy zupełnie inaczej niż rzeczywiście się ona przedstawia, tak jakbyśmy nie wiedzieli o pewnych rzeczach, które są istotne i ukryte i w rezultacie nasze działania nie przynoszą nam efektów. Tak naprawdę możemy sobie nawet nie zdawać sprawy z ukrytych czynników i żyć w spokoju, ale prawda po pewnym czasie wyjdzie na jaw, a my zdamy sobie sprawę, że nasze działania były bezcelowe albo też źle podeszliśmy do pewnej sytuacji). 4. Trudności Ja: 2 Kapłanka (Z bliskimi osobami zbyt empatyczna i pobłażająca, ratująca z opresji) On: 10 koło fortuny (Osoba popadająca co chwile w problemy, korzystająca z życia jednak niezbyt odpowiedzialna) Razem: 12 wisielec (Stagnacja, brak parcia naprzód, bierność, brak inicjatywy, każdy chce ale nie jest na tyle odważny, męczenie się takim stanem rzeczy) 5. Wspólne plany i dążenia Ja: 7 Rydwan (determinacja, chęć rozwiązania problemów) On: 5 Kapłan (wie najlepiej) Razem: 12 Wisielec (stagnacja, niespełnione pragnienia - niewypowiedziane) 6. Jak związek będzie się rozwijać Ja: 9 pustelnik On: 15 diabeł Razem: 2 Kapłanka 7. Zadanie Ja: 3 Cesarzowa (siła, przekonanie ale i spokój) On: 11 Moc ( większa dyscyplina, odpowiedzialność) Razem: 14 Umiarkowanie (odnalezienie na nowo równowagi) 8. Jak wypełnić zadanie? Ja: 15 diabeł (większa pewność, praca nad sobą, własny sukces, mniejsze poświęcenie - zdrowe poświęcenie dla drugiej osoby) On: 19 słońce (większe zdecydowanie, pewność siebie, opieka i poczucie odpowiedzialności) Razem: 12 wisielec (dystans do pewnych spraw, postój, czas na złapanie oddechu, konieczność przemyślenia spraw) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.