Eseses Napisano Maj 18, 2019 Napisano Maj 18, 2019 Czesc wszystkim. Postawilam sobie karty odnosnie tegl jak potocza sie relacje miedzy mna a pewnym panem. Wybralam karty - pustelnik, cesarz, umiarkowanie, glupiec i moc.. nie mam problemow co do pozostalych kart tak za to pustelnik ktory ciagle wyskakuje mi w rozkladach na mnie osobiscie i na relacje z tym panem nie potrafie prawidlowo okreslic co chce przekazac mysle ze chodzi o tk ze relacje po okresie w samotnosci z wyboru uloza sie dobrze. Mam racje? Cytuj
SowAna Napisano Maj 19, 2019 Napisano Maj 19, 2019 Jeżeli rozpatrywać ten ciąg kart chronologicznie, to początek (Eremita) - niechęć do relacji, świadome wybieranie samotności dalej Cesarz - dla mnie to osoba znająca swą wartość, pewna siebie i niezabiegająca o względy, Cesarz ma taką świtę, w której wiele go wielbi, więc sam nie bardzo musi następnie Umiarkowanie - czyli bez zmian, bez fajerwerków, spokojnie potem Głupiec - i tu albo całkowicie nowa relacja z kimś innym lub nowy początek tej relacji a na końcu Siła - i tak jak wyżej może dotyczyć nowej lub tej relacji 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.