OkoSaurona Napisano Maj 24, 2019 Share Napisano Maj 24, 2019 Dziś miałem sen, że zaczynam prace jako kurier nie mogłem dostarczyć żadnej paczki, kolejno byłem w kinie znajomy kupił bilety gdy mieliśmy wchodzić na seans okazało się, że bilet był na inny film oddał go do kasy i opuszczaliśmy kino. Czytając senniki wychodzi, że mogę kogoś poznać i ta osoba wprowadzi mnie w błąd przynajmniej ja tak interpretuje a waszym zdaniem ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Maj 24, 2019 Share Napisano Maj 24, 2019 10 godzin temu, OkoSaurona napisał: kurier nie mogłem dostarczyć żadnej paczki, chęć zmiany, ruchu i jakaś blokada, chyba polegająca na tym, że wcale nie musisz nikomu nic dawać, bo i tak nie dociera 10 godzin temu, OkoSaurona napisał: że bilet był na inny film tak jakbyś grał nie swoją rolę, wchodził nie do tej rzeki, nie tędy droga (nie ty kupiłeś bilet) 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OkoSaurona Napisano Maj 24, 2019 Autor Share Napisano Maj 24, 2019 Bardzo dziękuje zgadza się zapaliłem wczoraj świece w intencji, w sumie trochę na siłę... i odpowiedź jest, żebym nic nie zmieniał 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.