Moni Napisano Marzec 17, 2022 Share Napisano Marzec 17, 2022 Witajcie, znalazłam się w dziwnym miejscu w swoim związku, pojawił się pewien zastój i niepewność co do naszych uczuć, jest to dla mnie raczej poważny kryzys i zapytałam kart jak to się wszystko skończy i czego mogę się spodziewać w najbliższej przyszłości jeśli chodzi o naszą relację: - jak to się wszystko skończy ? - SŁOŃCE - to jedna z najszczęśliwszych kart w tarocie więc uznaję ją jako bardzo dobrą wróżbę, to szczęście, spełnienie, zadowolenie, to także symbol odbudowy relacji po trudniejszym okresie, takie lepsze jutro - czego mogę się spodziewać ? - PAŹ KIELICHÓW - tu troszkę jestem niepewna. Bo to z jednej strony dobre wiadomości, jakieś romanse, randkowanie ... W relacjach zawsze przedstawiała mi się jako zakończenie konfliktowej sytuacji więc może zapowiadać nawet odrodzenie uczuć (kielichy to żywioł wody zatem na pewno dużo emocji będzie i to raczej tych pozytywnych) Ale z drugiej strony to Paź i to w dodatku bardzo emocjonalny i niestabilny więc nie wiem czy to będą poważne emocje, uczucia... Na pewno coś miłego ale czy stałego/poważnego ...? Dlatego spojrzałam jeszcze na kartę ze spodu talii - tu pojawiła się 3 Buław - ogólnie uważam, że to pozytywny znak, dobra perspektywa, to kolejny krok w związku a przynajmniej dalszy ciąg relacji już zbudowanych w tym związku (przy 2 Buław staliśmy przed pewnym wyborem a 3 mówi już o dokonaniu tego wyboru, że jesteśmy gotowi na dalszy etap i jest to raczej pozytywny znak niż negatywny) Ogólnie widzę to jako dobrą wróżbę - nie ma tu kart rozstania czy kończenia. Gdy największe emocje opadły dopytałam jeszcze karty czy naprawdę są szanse na pozytywne zakończenie tej kryzysowej sytuacji (żadne z nas nie chce kończyć tej relacji definitywnie ale nie ukrywam, że pewne konflikty uczuciowe między nami są) - wylosowałam 6 Buław . To karta zwycięstwa i wygranej. Czy waszym zdaniem też zapowiada pokonanie przeszkód ? Zapytałam karty czy jeżeli damy sobie chwilę czasu na zrozumienie swoich uczuć i przemyślenie czego tak naprawdę chcemy to czy w tym czasie on za mną zatęskni ? (wspomnę tylko że już od bardzo dawna nie mamy szansy za sobą zatęsknić - widujemy się regularnie, codziennie ze sobą w różny sposób rozmawiamy) - wylosowałam 6 Kielichów. No to jest chyba karta tęsknoty, chęć powrotu do czegoś z przeszłości, prawda ? Będę wdzięczna za wasze spojrzenie na moją interpretację i wszelkie wskazówki jak wy to widzicie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LauraSeven Napisano Marzec 18, 2022 Share Napisano Marzec 18, 2022 Witaj Moim okiem skończy się to tak jak tego pragniesz, tak jak ty tego chcesz sama - o tym mówi Słońce Jeśli zależy Tobie na tym związku to wyjdziecie z tego szczęśliwi, zadowoleni i „w blasku słońca” .Karta Słońca rzeczywiście jest bardzo dobrą wróżbą jak piszesz. Nie wiem kogo/czego tyczy się drugie pytanie czego możesz się spodziewać. Domyślam się, że chodzi o to czego możesz się spodziewać ze strony partnera - a więc może to być zaproszenie do ponownego romansu, randkowania. Nie wiem do końca czego konkretnie tyczy się ten wasz kryzys? Piszesz, że pojawił się zastój, niepewność uczuć - znów mogę się tylko domyślać ale zakładając, że jedno z was zachciało czegoś więcej ale to drugie nie jest gotowe macie z tego powodu kryzys i zastanawiacie się co dalej. Kryzys się skończy, pogodzicie się (widać tez to zwycięstwo waszej relacji nad problemami w 6 buław) ale jedno z was ciągle będzie w fazie bez poważnych deklaracji i przysięgania miłości do grobowej deski - taki jest właśnie Paź. On tez potwierdza pojednanie tak swoją drogą. Życzę powodzenia i dobrego zakończenia problemu. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moni Napisano Marzec 24, 2022 Autor Share Napisano Marzec 24, 2022 Dziękuję Laura za potwierdzenie mojej interpretacji Karty Słońce i Paź Kielichów odpowiadały na pytanie jak zakończy się ten nasz kryzys teraz. Wiem, że Słońce to najlepsza z możliwych kart więc jestem pełna nadziei. Jedynie z Paziem nie wiem co będzie (?) A 3 Buław to karta ze spodu, na którą popatrzyłam zadając sobie pytanie "co będzie dalej z naszą relacją, czego mogę się spodziewać" - tu też nie jestem pewna, będę wdzięczna za jakąś podpowiedź. Kryzys jest dlatego, że ja mu powiedziałam co czuję a on że jeszcze nie wie i musi się zastanowić. Powiedziałam, że w takim razie daję mu taką możliwość, nie zrywamy tej znajomości ale poczułam się zraniona i na razie nie spotykamy się ze sobą. Myślisz @LauraSeven, że z tych kart rzeczywiście mamy szansę pokonać ten kryzys ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LauraSeven Napisano Marzec 24, 2022 Share Napisano Marzec 24, 2022 No to troszkę inaczej napisałaś początkowo.... Słońce + Paź zapewniają, że jest wielka szansa, że wszystko się ułoży. Słońce niesie ogromną nadzieję, mówi o szczęściu, radości, to także symbol odbudowy relacji właśnie po takim trudniejszym okresie. Twoje pragnienia są jak najbardziej realne do spełnienia. Paź w tym ułożeniu potwierdza, że będzie to odrodzenie uczuć, zakończenie konfliktowej sytuacji - to przyjemna karta, pełna emocji i spontaniczności, zapowiada dobre wiadomości dla tego związku. Wszystkie Pazie zapowiadają jakieś początki - z tym Paziem to może być początek nowego uczucia , coś nowego emocjonalnego w związku. Może rzeczywiście być to wskazówka, że jest szansa na coś nowego, ciepłego między wami i może nastać czas prawdziwych szczerych uczuć z obu stron (nie tylko z twojej strony - chyba właśnie na to liczysz, tego oczekujesz). Takie połączenie Słońca z delikatnym, ciepłym Paziem kielichów to szansa na szczęście, coś miłego. Oczywiście nie wiadomo czy to coś trwałego -Paź to początek, do stałości jeszcze mu bardzo daleko ale nie o to pytałaś w swoim rozkładzie. O czymś nowym w waszym związku może mówić też ta 3 buław. Partner już nie będzie stał przed wyborem, on ten wybór podejmie, to karta zmian. Zazwyczaj jeśli chodzi o relacje to dawała mi znak o dobrych perspektywach dla związku, czasami pokazywała mi kolejne kroki podejmowane w związkach - większe zaangażowanie, wyznanie uczuć, decyzję o wspólnym zamieszkaniu ...(uwaga - zaręczyn i ślubu nigdy nie pokazała). Ale na pewno pokazuje działanie i to raczej pozytywne - szczególnie w twoim rozkładzie. Przy tych dobrych kartach Słońca i Pazia jest pozytywnym znakiem... Wg mojej babci od której uczyłam się Tarota 3 buław zawsze była zapowiedzią bardzo dużych zmian. ja tam zawsze z ostrożnością do tego podchodzę ..... Głowa do góry @Moni ! Myśl pozytywnie, nie roztrząsaj już tego... Życzę powodzenia i koniecznie daj znać jak sprawy się ułożyły Serdeczności Laura 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.