Laluna Napisano Maj 30, 2019 Share Napisano Maj 30, 2019 Słyszałam, że tarot przyciąga różne byty i nie wiem czy to prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Czerwiec 2, 2019 Share Napisano Czerwiec 2, 2019 To Ty nadajesz narzędziom siłę. Nie do końca wiem co masz na myśli stwierdzając "czy jest bezpieczny"? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthur Napisano Czerwiec 2, 2019 Share Napisano Czerwiec 2, 2019 Cześć, Tarot to tylko jedno z narzędzi, a to, jak się z niego korzysta - zależy wyłącznie od nas. To tak trochę jak np. u kowala. Posługuje się młotem i tylko jego podejście zależy od tego, czy walnie się tym młotem w palucha, czy też nie. Pozdrawiam, Arthur. 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 2, 2019 Share Napisano Czerwiec 2, 2019 Po raz kolejny napiszę, że tarot to jedynie narzędzie, którym posługują się wróżący. My energetyzujemy to narzędzie, my nadajemy intencje, my decydujemy do czego użyjemy to narzędzie. Karty same z siebie nic Ci nie przyciągnie, krzywdy nie zrobi. 4 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.