Eseses Napisano Czerwiec 17, 2019 Share Napisano Czerwiec 17, 2019 Czesc wszystkim. Zamierzam kupic dom o numerze 33 - brak ulicy. Znam juz wibracje 6 i moja kuzynka ma numer domu 6/15 i jest to bardzo rodzinny dom, wielopokoleniowy ( mieszka w nim kuzynki babcia i kuzynka z mezem i dziecmi ). Naprawde do wielu rzeczy doszli odkad tam mieszkaja i na finanse tez nie narzekaja choc doszli do nich uporem i praca. Co powiecie mi o numeracji 33? Ja 08.11.1989 - numerologiczna 1 a maz 24.10.1984 - numerologiczna 11. Nie mamy dzieci. Teraz mieszkamy po 4/13/49 i jest tragicznie. Maz ma tez firme pod tym adresem i jest MA-SA- KRA! Ciagle jakies problemy roznej maści - od osobistych do finansowych o braku potomstwa nie mowie... poza tym my jako malzenstwo ( za chwile 7 rocznica ) ciagle mijamy sie z celami zyciowymi - przez kilka lat chcialam dziecko to on nie chcial a potem na odwrot. Postanowilam kupic dom i zmienic siedzibe firmy bo zaraz zostanie nam tylko rozwod i bankrut... tragedia bardzo prosze o jakas wskazowke 😑😑😑 zastanawiam sie tez czy my nie jestesmy jakims tam zwiazkiem karmicznym bo naprawde jest ciezko... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
runoutofbreath Napisano Lipiec 5, 2019 Share Napisano Lipiec 5, 2019 Dnia 17.06.2019 o 21:00, Eseses napisał: Czesc wszystkim. Zamierzam kupic dom o numerze 33 - brak ulicy. Znam juz wibracje 6 i moja kuzynka ma numer domu 6/15 i jest to bardzo rodzinny dom, wielopokoleniowy ( mieszka w nim kuzynki babcia i kuzynka z mezem i dziecmi ). Naprawde do wielu rzeczy doszli odkad tam mieszkaja i na finanse tez nie narzekaja choc doszli do nich uporem i praca. Co powiecie mi o numeracji 33? Ja 08.11.1989 - numerologiczna 1 a maz 24.10.1984 - numerologiczna 11. Nie mamy dzieci. Teraz mieszkamy po 4/13/49 i jest tragicznie. Maz ma tez firme pod tym adresem i jest MA-SA- KRA! Ciagle jakies problemy roznej maści - od osobistych do finansowych o braku potomstwa nie mowie... poza tym my jako malzenstwo ( za chwile 7 rocznica ) ciagle mijamy sie z celami zyciowymi - przez kilka lat chcialam dziecko to on nie chcial a potem na odwrot. Postanowilam kupic dom i zmienic siedzibe firmy bo zaraz zostanie nam tylko rozwod i bankrut... tragedia bardzo prosze o jakas wskazowke 😑😑😑 zastanawiam sie tez czy my nie jestesmy jakims tam zwiazkiem karmicznym bo naprawde jest ciezko... Moze tutaj znajddziesz odpowiedz? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Wrzesień 23, 2019 Share Napisano Wrzesień 23, 2019 Dnia 5.07.2019 o 19:06, runoutofbreath napisał: Moze tutaj znajddziesz odpowiedz? Hej słucham 🎧 tej osoby 👥 jestem trochę zaskoczona.... Liczba i interpretacja 33 bo to dobra liczba na biznes ale zrobiłbym tu piramide dwóch osób i celów.... U Pani tak w biegu wyszło mi dużo jedynek.... 8.11.1989 . . . . . . . 1 . . . 1. . . . . 9 2. . . . . 8. . . . . 9. . . . 6. . . . 1 . . . . . . 5 Pan 👨 24.10.1984 . . . . . . . 8 . . . . 7. . . . . 1 1. . . . . 6. . . . 4 . . . 5. . . . . 2 . . . . . . . 3 PS . . . ona 37 . . . On 29 Razem = 66 Generalnie uważam że twój mąż nie jest 11 a liczba 29 A co dalej to zmienność liczby 29 liczba dwa tu miesza ale twoja liczba 37 dobrze sobie radzi w swoich potrzebach.... Czy dom pomoże oby pomógł. mocny wątek liczby z waszych dat urodzenia 66 ja bym tej liczby 🔢 nie upraszczala do liczby 3 tylko została przy liczbie 66 Maz ma ciężki start tu jest liczba 4 ale poradzi sobie. W konsekwencji wyjdzie na ➕. @Eseses 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eseses Napisano Wrzesień 23, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2019 2 godziny temu, Batyam napisał: Hej słucham 🎧 tej osoby 👥 jestem trochę zaskoczona.... Liczba i interpretacja 33 bo to dobra liczba na biznes ale zrobiłbym tu piramide dwóch osób i celów.... U Pani tak w biegu wyszło mi dużo jedynek.... 8.11.1989 . . . . . . . 1 . . . 1. . . . . 9 2. . . . . 8. . . . . 9. . . . 6. . . . 1 . . . . . . 5 Pan 👨 24.10.1984 . . . . . . . 8 . . . . 7. . . . . 1 1. . . . . 6. . . . 4 . . . 5. . . . . 2 . . . . . . . 3 PS . . . ona 37 . . . On 29 Razem = 66 Generalnie uważam że twój mąż nie jest 11 a liczba 29 A co dalej to zmienność liczby 29 liczba dwa tu miesza ale twoja liczba 37 dobrze sobie radzi w swoich potrzebach.... Czy dom pomoże oby pomógł. mocny wątek liczby z waszych dat urodzenia 66 ja bym tej liczby 🔢 nie upraszczala do liczby 3 tylko została przy liczbie 66 Maz ma ciężki start tu jest liczba 4 ale poradzi sobie. W konsekwencji wyjdzie na ➕. @Eseses Czy te jedynki szkodzą? Czy to jest ciagle zaczynanie od poczatku? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Wrzesień 23, 2019 Share Napisano Wrzesień 23, 2019 Przed chwilą, Eseses napisał: Czy te jedynki szkodzą? Czy to jest ciagle zaczynanie od poczatku? Wiesz to są wyzwania.... Ta liczba kiedy ja zredukujemy z Twojej drogi zycia 37 /1 to też coś nam mówi ale ja bym tu popatrzyła na waszą wspólna liczbę 66 Jako liczbę związku. Co do liczby jeden 1⃣ To popatrz na czarne szczyty ⛰ Tu masz wskazówki dla ciebie a są to liczby 6,1,5 Rodzina 👪 Ja Wolność 🗽 tak w skrócie.... Czy to osiągniesz to praca ⚒ dla ciebie.... Twój mąż ma inne wyzwania 5 wolność 🗽 2 emocje nawet skrajne 3 i trojka która jest kreatywna ale... Ale czasami kreatywność to nie to samo co zarabianie kasy.... To twórczość ale też zagrania ryzykowne.... Ja bym pracowała i zwróciła uwagę na waszą liczbę 66.... Tu leży klu esencja związku i indywidualizm.... Każdego z was. Chyba bym nie obstawiala zaczyna ia od początku u ciebie raczej to nowe etapy.... W życiu. Teraz koncentrujemy się wokół liczb 2,8,9 Tylko nie wiem czy wspierają meza, czy ta liczba 9 "oznacza pracę dla innych 8 kierunek niezaleznosci A dwa to chyba rzeczy wyniesione z domu.... Ale też praca.... Ja nie wiem czy dziecko 👶 tobie jest potrzebne może tak ale musisz mieć lukę.... Wolne uważam że gdybyś pracowała mocno i to by Ci przyniosło lub przynosiło finanse to dziecko w takiej sytuacji jest planem nie pierwszym... Bardziej i to rozumiem. Jest potrzeba osiągnięcia stabilizacji rozsądna 37 liczba 7 decyduje to taki twój instynkt zachowania... A, 3 emocje.... W sumie to mocny zwiazek.... Ale każdy walczy o siebie.... Na spokojnie nie sugeruje się wszystkim... Wywal lustra z sypialni... Zobacz jak się wspierać i drugiemu nie przeszkadzac... Musicie oboje mieć strefę komfortu 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eseses Napisano Wrzesień 23, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2019 22 minuty temu, Batyam napisał: Wiesz to są wyzwania.... Ta liczba kiedy ja zredukujemy z Twojej drogi zycia 37 /1 to też coś nam mówi ale ja bym tu popatrzyła na waszą wspólna liczbę 66 Jako liczbę związku. Co do liczby jeden 1⃣ To popatrz na czarne szczyty ⛰ Tu masz wskazówki dla ciebie a są to liczby 6,1,5 Rodzina 👪 Ja Wolność 🗽 tak w skrócie.... Czy to osiągniesz to praca ⚒ dla ciebie.... Twój mąż ma inne wyzwania 5 wolność 🗽 2 emocje nawet skrajne 3 i trojka która jest kreatywna ale... Ale czasami kreatywność to nie to samo co zarabianie kasy.... To twórczość ale też zagrania ryzykowne.... Ja bym pracowała i zwróciła uwagę na waszą liczbę 66.... Tu leży klu esencja związku i indywidualizm.... Każdego z was. Chyba bym nie obstawiala zaczyna ia od początku u ciebie raczej to nowe etapy.... W życiu. Teraz koncentrujemy się wokół liczb 2,8,9 Tylko nie wiem czy wspierają meza, czy ta liczba 9 "oznacza pracę dla innych 8 kierunek niezaleznosci A dwa to chyba rzeczy wyniesione z domu.... Ale też praca.... Ja nie wiem czy dziecko 👶 tobie jest potrzebne może tak ale musisz mieć lukę.... Wolne uważam że gdybyś pracowała mocno i to by Ci przyniosło lub przynosiło finanse to dziecko w takiej sytuacji jest planem nie pierwszym... Bardziej i to rozumiem. Jest potrzeba osiągnięcia stabilizacji rozsądna 37 liczba 7 decyduje to taki twój instynkt zachowania... A, 3 emocje.... W sumie to mocny zwiazek.... Ale każdy walczy o siebie.... Na spokojnie nie sugeruje się wszystkim... Wywal lustra z sypialni... Zobacz jak się wspierać i drugiemu nie przeszkadzac... Musicie oboje mieć strefę komfortu Łał ... bardzo ci dziekuje! W sumie wszystko co do mnie sie zgadza. Od jakiegos czasu walcze o siebie jako o osobe i dziecko poszlo w odstawke bo bo chce czuc harmonię w swoim zyciu i poczucie stabilnosci przez co moj maz nie bardzo potrafi sie odnalezc bo bardzo mu matkowalam. Jestem w szoku... w sumie ten dom i przeprowadzka do niego ma byc sprawdzianem czy tak naprawde bedziemy dalej isc razem przez zycie i stad to zapytanie bo w miejscu gdzie jestesmy i jest firma to przynosi nam a w szczegolnosci mi wiele cierpienia 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.