Reni45 Napisano Marzec 24, 2022 Share Napisano Marzec 24, 2022 Nasza znajomość to nic pewnego. On raz jest raz go niema. Spotkania rzadkie odzywa się tylko wtedy kiedy chce się spotkać Na dzień dobry wyszedł Diabeł dobralam Asa Denarów Jakby jemu zależało tylko i wyłącznie na sexie paskudna energia może w Diable ma jakieś ograniczenia jest czymś uwiazany co powoduje marny kontakt Tylko dalej mamy Asa Denarów a to jest Jakby szansa tylko na co? Jak tego Asa czytać przy tym Diable? On widzi szansę na Spotkania typu sex czy jak,? Pomóżcie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LauraSeven Napisano Marzec 24, 2022 Share Napisano Marzec 24, 2022 Witaj @Reni45 As monet zaleca cierpliwość, daje ogromne szanse ale trzeba będzie na to cierpliwie poczekać - monety nigdy nigdzie się nie spieszą. Wygląda mi na to, że na chwilę obecną Pana BARDZO POCIĄGASZ, jest szansa na spotkanie a nawet spotkania ale będziesz musiała na to cierpliwie czekać. Na uczucia i taki stały kontakt przyjdzie Tobie cierpliwie czekać. Życzę powodzenia! Pozdrawiam Laura 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Marzec 24, 2022 Autor Share Napisano Marzec 24, 2022 57 minut temu, LauraSeven napisał: Witaj @Reni45 As monet zaleca cierpliwość, daje ogromne szanse ale trzeba będzie na to cierpliwie poczekać - monety nigdy nigdzie się nie spieszą. Wygląda mi na to, że na chwilę obecną Pana BARDZO POCIĄGASZ, jest szansa na spotkanie a nawet spotkania ale będziesz musiała na to cierpliwie czekać. Na uczucia i taki stały kontakt przyjdzie Tobie cierpliwie czekać. Życzę powodzenia! Pozdrawiam Laura No właśnie są przestoje w tej relacji. Często mam Wisielca też przestoje As daje szanse Oby tak sie stało jak piszesz Dziękuję Kiedyś zweryfikuje Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.