joannar1980 Napisano Lipiec 26, 2019 Share Napisano Lipiec 26, 2019 Wiram tak jak w temacie czy możecie mi pomóc w interpretacji snu...śniło mi się ze mężczyzna odciął głowę psu który należał do mnie. Bardzo to przezywalam i płakałam we śnie. W tym samym śnie po pewnym czasie dostałam nowego psa który był bardzo wesoły i chętny do zabawy. A teraz realia...niedawno zakończył się kontakt z mężczyzną z którym miałam "romans". Mimo że wiedziałam że to nie ma przyszłości jest mi obecnie trudno pogodzić się z zaistniałą sytuacją i odrzuceniem. Jednak postanowiłam być stanowcza i nie narzucać się gdy ktoś najzwyczajniej potraktował mnie jak zabawkę. O ile "śmierć" psa może oznaczać koniec wspomnianej relacji o tyle nie wiem jak mam zrozumieć kolejnego psa. Czy to zapowiedź nowej znajomości a może powinnam być czujna i uwazac na to co się dzieje w okół? Dziękuję za interpretacje Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 2, 2019 Share Napisano Sierpień 2, 2019 Ktoś na twoich oczach pozbawia cię relacji z przyjacielem (pies), nie robi niby krzywdy tobie, lecz skoro płakałaś, to była wieź z psem, nie był to ktoś obcy twemu sercu. Można to rozumieć tak, że ktoś chce, abyś nie myślała (głowa) po staremu, bez względu na to, że boli, za chwilę pojawi się coś nowego, bardziej wesołego i chętnego na relację z tobą. 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 2, 2019 Share Napisano Sierpień 2, 2019 Po traumatycznych wydarzeniach nadchodzi nowy dzień... świat kręci się dalej... śmierć - transformacja - narodziny nowego... Ten biedny piesek to dla mnie symbol niewinności, przywiązania, oddania, miłości bezwarunkowej (może też popędowości?)... być może sen wskazał, że tego zostałaś pozbawiona w brutalny sposób... jednak czas goi rany... czasem trudno uwierzyć, że jest to możliwe... czasem musimy "stracić głowę", by móc zacząć jej używać rozważniej w przyszłości... 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joannar1980 Napisano Sierpień 2, 2019 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2019 Bardzo Wam dziękuję za słowa wsparcia i pomoc w interpretacji. Faktem jest ze jest mi ciężko ale nie mogę inaczej się zachować gdy ktoś traktuje mnie jak opcje a nie jak priorytet. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie 😊😚 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.