Koniczyna Napisano Sierpień 15, 2019 Share Napisano Sierpień 15, 2019 Koszmar z ulicy wiązów chyba pierwsza część. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Sierpień 18, 2019 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2019 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paula Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 To może taki kadr?hmmm? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 Wieża Sarumana? "Władca pierścieni" Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Sierpień 27, 2019 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2019 Po pierwsze primo to proszę zgadnąć mój kadr a potem wstawiać swoje Jeśli ktoś czegoś nie wie, to zawsze może spytać a wtedy podam wskazówkę. Powyższy kadr to tak jak piszesz Essa WP - Dwie Wieże. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 Dnia 18.08.2019 o 17:12, Mistiko napisał: ja nie wiem, co to Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Sierpień 27, 2019 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2019 7 minut temu, Essa napisał: ja nie wiem, co to Więc podam nazwisko jednej z aktorek: Elizabeth Winstead. Film wyreżyserował bardzo znany Amerykanin. Premierę miał w 2007 r. Tytuł tego filmu nie został przetłumaczony na język polski. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 Tarantino, Grindhouse, chyba czesc Death Proof bo w House of Terror byla kobieta z noga-bronia troche sci-fi... 4 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 28, 2019 Share Napisano Sierpień 28, 2019 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Wrzesień 2, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2019 Jańcio Wodnik Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Wrzesień 24, 2019 Share Napisano Wrzesień 24, 2019 Doktor Strange 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Wrzesień 24, 2019 Share Napisano Wrzesień 24, 2019 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Wrzesień 24, 2019 Share Napisano Wrzesień 24, 2019 no i kolejny serial na liście do obejrzenia 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Wrzesień 26, 2019 Share Napisano Wrzesień 26, 2019 Dnia 24.09.2019 o 11:35, Essa napisał: no i kolejny serial na liście do obejrzenia podasz tytuł, czy dajesz innym szansę, czy zwlekasz ze wstawianiem swojego kadru.... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Wrzesień 26, 2019 Share Napisano Wrzesień 26, 2019 5 godzin temu, SowAna napisał: podasz tytuł, czy dajesz innym szansę, czy zwlekasz ze wstawianiem swojego kadru.... Wygooglany tytuł się nie liczy Dam szansę komuś kto zna ten serial. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Wrzesień 26, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2019 Mi bez Google udało się odgadnąć jedynie aktora siedzącego na pierwszym planie. Zastanawiałem się czy to on. Sprawdzam w internetach czy to rzeczywiście on i w istocie to on 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Wrzesień 26, 2019 Share Napisano Wrzesień 26, 2019 "Odpowiednik"? 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Wrzesień 26, 2019 Share Napisano Wrzesień 26, 2019 może ktos bedzie kojarzył, tym razem romantycznie i namiętnie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
białadama Napisano Wrzesień 27, 2019 Share Napisano Wrzesień 27, 2019 jeden aktor kojarzy mi sie z TopGun 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Wrzesień 27, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2019 1 godzinę temu, białadama napisał: jeden aktor kojarzy mi sie z TopGun Tak, tak. Większość tak może kojarzyć tego aktora. Tylko fajnie by było jakbyś znała tytuł tego powyższego romantyczno-namiętnego dzieła 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
białadama Napisano Wrzesień 27, 2019 Share Napisano Wrzesień 27, 2019 nie ogladalam ale znalazlam w google ze moze to byc " /far and Away" 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Wrzesień 27, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2019 Właśnie Google to jedyny mankament tej całej zabawy Edit: jest opcja aby później z tych kadrów ułożyć historyjkę, więc zawsze można je do czegoś wykorzystać 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
białadama Napisano Wrzesień 28, 2019 Share Napisano Wrzesień 28, 2019 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Wrzesień 28, 2019 Share Napisano Wrzesień 28, 2019 W kołysce Bracia Kaczyńscy? Film o dwóch takich co ukradli księżyc? 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
białadama Napisano Wrzesień 28, 2019 Share Napisano Wrzesień 28, 2019 tak Koniczyna 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.