Skocz do zawartości

Ten sam rozkład co Sally :P

Polecane posty

Napisano

Witam wszystkich :) zrobiłam ten sam rozkład co Sally na pytanie czy będziemy razem.

https://blog.otylia.pl/czy-bedziemy-razem-tarot/

Wynik taki:

karta 1 Kochankowie

karta 2 Pustelnik

karta 3 Umiarkowanie

karta 4 Mag

karta 5 Księżyc

karta 6 Wieża

karta 7 Księzyc

karta 8 Kochankowie

Intrepretacja moja: ja go postrzegam jako wiadomo:  kochanka;  on mnie jako odludka i pustelnika. Ja oczekuje stabilniej relacji trwałych więzi, on woli eksperymentować w relacjach. Łączy nas tajemnica, dzieli jakiś konflikt, rozłam. Przyszłość relacji w księzycu chyba niespecjalnie dobrze wróży: niepokój, zamieszanie. Czy będziemy razem: Kochankowie - nie wiem, martwi mnie to wieża na wzmocnienie tego co nas dzieli i dwa księżyce, wieć stawiam, że nie.

Napisano

Ja bym odczytała to czy będziecie  razem raczej nie rozejdziecie się, a wasze relacje zostaną zburzone obstawiam w tym księżycu ze dziela  was różne światopoglądy 

Napisano

Księżyc to też tajemnica. To, że łączy nasz wspólna tajemnica to jest fakt.  Więc Księżyc na pozycji 5 jest jak najbardziej ok. Bardziej mnie martwi Księżyc w 7. Jeśli chodzi o Wieżę na pozycji 6 to już nas w sumie podzieliła. Kluczowe chyba są 7 i 8. A jak czytasz Kochanków na 8? Z góry dzięki!

Napisano

Karta na pozycji 8 końcowej Kochankowie ciężko powiedzieć  nic nie jest pewnego chociaż jest szansa na romans. Mam pytanie dlaczego  dwie karty Kochanków są w rozkładzie? Wyszły same Arkana Wielkie  rozumiem Pani z całej talii nie robiła rozkładu.

Napisano

Ciągnęłam tylko z Wielkich i za każdym razem z całej talii (wydaje mi się, że wtedy lepiej wychodzi, bo nie ma limitu, że jakaś nie wyjdzie, bo już była). Ale to sama sobie tak wymyśliłam - nie wiem czy tak się robi. 

Napisano

Mnie Kochankowie na końcu rozkładu dobrze się kojarzą... Ale biorąc pod uwagę mojego pecha, Księżyc na 7 i Wieżę na 6 to już sama nie wiem...

Napisano

Zbyt dobrze nie znam się na tarocie myślę, że dobrze radzę  potrzeba rozkłady robić z całej talii nie tylko z Wielkich ale z Małych Arkanach wtedy jest czytelny rozkład i  wiadomo o co chodzi , Pani wylosowała pierwszą kartę Kochankowie potem włożyła z powrotem do talii i znowu losowała karty tak kolejno dlatego wyszły dwie takie same w rozkładzie tak się nie robi proponuję z WA i MA razem  zrobić rozkład swoją drogą proszę nie mówić, że się ma pecha.

Napisano

Celowo wzięłam tylko Wielkie, w tamtym rozkładzie też były tylko WA. Zazwyczaj biorę wszystkie. 🙂 No właśnie z tym losowaniem kart to pewnie i racja, ale mam myśli, że zablokuje kartę na jakiejś pozycji, i że może ona powinna się pokazać na kilku pozycjach dlatego od czasu do czasu sobie pozwalam. 

Napisano

Ale jak mówię: nie wiem czy to jest poprawne. Karty wszystko przyjmą...

Napisano

Niebezpieczeństwo w stawianiu sobie kart na związek, który nie przynosi nam w istocie zadowolenia jest taki, że szukamy w rozkładzie cienia nadziei.

Więc powielamy rozkłady, czekając aż np. pojawi się wymarzony dla nas rozkład kart. Tylko, że jak się pojawi w końcu za którymś razem, to mamy już tak namieszane, że nie wiemy czy w to wierzyć :) Tarot w końcu odpowiada życzeniowo, widząc - że odbiorca nie chce przyjąć innej opcji. 

Jeśli chcesz sobie odpowiedzieć na pytanie, jak wygląda ta relacja w istocie - to odłóż karty i odpowiedz sobie sama, bo Ty już wiesz.

• Lubię! 1
Napisano

Haha :)  Ja to raczej mam skojarzenia, że jak powielam to mi te karty jeszcze dobitniej krzyczą, że nie. :P Kiedyś tam dawno temu pamiętam jak sprawdzałam czy pan X kogoś ma: wyszło, że tak (już nie pamiętam jaka karta) więc ja dalej i wtedy jedna Kapłanka, później druga Kapłanka w końcu za trzecim mi Cesarzowa wyszła. :D :D 

Takie przepychanki, ale na moje nigdy nie wychodzi.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...