Oska Napisano Wrzesień 2, 2019 Share Napisano Wrzesień 2, 2019 Hej Wam, Mnie jak się coś czasem przyśni to "ręce lecą". "Może opiszę swój sen z wczoraj, W tym temacie. Ogólny zarys bo już nie wiele pamiętam, W tym śnie chodziło o to, że czarny charakter mnie dosłownie wyniuchal po zapachu i stwierdził że jestem dziewczyną z jego jakiejś przepowiedni. Że jesteśmy sobie pisani. Napisałam czarny charakter bo wszyscy się go bali, łącznie ze mną. Był groźny i autorytarny, i praktycznie cały sen przed nim uciekałam a on próbował mnie złapać ale też chronić. Ponieważ później ścigali mnie jacyś ludzie którzy jakby nie chcieli dopuścić do spełnienia się przepowiedni, która brzmiała że ten zły się zmieni po ślubie ze mną Czyli uciekałam przed niedoszłym mezulkiem i ludźmi którzy chcieli mnie zabić w pewnym momencie jakiś karzełek zabił niedoszłego mezula, ale on był tak potężna energia, że jakby stworzył sobie nowe ciało. Ludzie którzy mnie gonili wraz z karłem, wpędzili w kozi róg nad rwąca rzeka. Pamiętam że wskoczylam do tej rzeki z szybkim nurtem, i i niedoszły mezulek mnie uratował. Bo prawie bym się utopiła. Pamiętam że w tym śnie po uratowaniu spojrzałam na niego łaskawszym okiem. I od tej chwili czułam się przy nim bezpiecznie.. w odwecie za swoją śmierć i moja prawie-smierc zabił on karła. Pamiętam jeszcze że w pewnym momencie okazało się że mamy z niedoszłym mezulkiem podobne moce. Ja początkowo się go bojąc kierowałam je na niego pamiętam że jakby błysk pioruna z ziemią który powodował wybuch i wir ziemi. Po tych mocach on już miał pewność na 100procent że ja to na pewno ta z przepowiedni. I jak on zabijał tego karła to użył dokładnie takich samych mocy… Ale nie wiem jak ta historia się dokładnie skończyła bo zadzwonił budzik Jakieś pomysły co to może oznaczać? Cytuj "Gdy czegoś gorąco pragniesz cały Wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć" P.C. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Wrzesień 3, 2019 Share Napisano Wrzesień 3, 2019 Na pierwszy rzut oka to kontynuacja "Gry o Tron" może oglądałaś ostatnio.... strach przed silnymi facetami chęć do silnych facetów nadzieja, że pojawi się ktoś z przeznaczenia, taki, którego wszyscy się boją, lecz nie Ty nadzieja, że zmienisz jakiegoś buraka w księcia, bo tylko Ty masz taką moc obwinianie innych za własne niepowodzenia chęć do ekstremalnych wrażeń szukanie podobnych sobie 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oska Napisano Wrzesień 3, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2019 Nie oglądałam wcale gry o tron 🤭 Haha Nooo całkiem trafnie, ostatnio odnowił mi się poniekąd kontakt z moim ex, myślę że to moja podświadomość płata figle że może zamieni się z buraka w księcia 😄 Ale rozum wie, że marne szanse 😉 Dzięki 😚 1 Cytuj "Gdy czegoś gorąco pragniesz cały Wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć" P.C. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.