Mete Napisano Wrzesień 10, 2019 Napisano Wrzesień 10, 2019 Witajcie, wyciągnęłam 3 karty z pytaniem o to jak dalej potoczy się zdrowie koleżanki (po operacji onkologicznej). Wyszedł as mieczy, 6 monet i 10 monet. Moja interpretacja: as pokazuje operację (amputacja piersi), 6 monet - koniec problemów ze zdrowiem, 10 monet - jakieś dodatkowe leczenie. Czy to znaczy, że operacja usunęła zagrożenie? Jak myślicie? Z góry dziękuję 🙂 Cytuj
Essa Napisano Wrzesień 11, 2019 Napisano Wrzesień 11, 2019 Dobre karty, powinno być wszystko ok. 6 denarów - skojarzyło mi się z przyjmowaniem jakichś leków jeszcze, bądź leczenie w poradni po operacji. 10 monet - to stabilizacja we wszystkich w sumie obszarach, może mówić też o obciążeniu genetycznym. Ale jeśli pytanie było o zdrowie - to zapowiada zdrowie, stabilizację. 1 Cytuj
Mete Napisano Wrzesień 18, 2019 Autor Napisano Wrzesień 18, 2019 Dzięki Essa, dokładnie tak wyszło (przynajmniej to powiedział wczoraj lekarz). Jest ok. Można wracać do pracy. Żadnego dalej leczenia z wyjątkiem jakichś tabletek raz na dzień. Jesteś wielka! 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.