Koniczyna Napisano Wrzesień 26, 2019 Share Napisano Wrzesień 26, 2019 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Wrzesień 26, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2019 Źródło:Paranormalne.pl 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ercil Napisano Listopad 1, 2019 Share Napisano Listopad 1, 2019 Koniczynko, a z jakiej to lektury pochodzi? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Listopad 2, 2019 Autor Share Napisano Listopad 2, 2019 12 godzin temu, Ercil napisał: Koniczynko, a z jakiej to lektury pochodzi? Dziękuję Gapa za mnie nie napisałam z jakiego źródła. Źródło: Paranormalne.pl 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ercil Napisano Listopad 3, 2019 Share Napisano Listopad 3, 2019 Heh, i dalej nie wiem, tzn. myślałam, że to z jakiejś książki, bo doświadczenie nauczyło mnie, że cokolwiek pojawia się na jakiejś stronie, to nie jest to twórczość własna jej właściciela ;) W takim stylu pisuje Chrzanowska, ale jej właśnie nie czytałam. Tak czy inaczej i tak dzięki, że to wrzuciłaś :) 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Listopad 3, 2019 Share Napisano Listopad 3, 2019 Dnia 26.09.2019 o 09:19, Koniczyna napisał: Źródło:Paranormalne.pl nie gapa, napisałaś jak wyżej 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.