Skocz do zawartości

Duszę umawiają się na związek

AHA
 Share

Polecane posty

Ostatnio dowiedziałam się, że z pewną osobą w moim życiu umówiłam się na związek, że znamy się razem od X wcieleń z tego w X wcieleniach byliśmy parą i zaczęłam się w tym momencie zastanawiać czy skoro nasze dusze umówiły się, że będziemy razem to faktycznie tak będzie mimo żeby się waliło i paliło ???

Co myślicie na ten temat?

Ktoś z was był w podobnej sytuacji?

• Wow! 1

Dnia 20.11.2019 o 20:41, AHA napisał:

Czy skoro nasze dusze umówiły się, że będziemy razem to faktycznie tak będzie mimo żeby się waliło i paliło ???

To, że się umówiły jeszcze nic nie znaczy. Zależy na co i czego dokładnie ta umowa dotyczy, a podejrzewam, że szczegóły nie są znane. Bo możecie być w związku i owszem on może trwać lata, ale równie dobrze może po jakimś czasie, miesiącach czy latach się rozpaść. 

23 godziny temu, Marika napisał:

To, że się umówiły jeszcze nic nie znaczy. Zależy na co i czego dokładnie ta umowa dotyczy, a podejrzewam, że szczegóły nie są znane. Bo możecie być w związku i owszem on może trwać lata, ale równie dobrze może po jakimś czasie, miesiącach czy latach się rozpaść. 

wiesz co chodziło mi o to, czy jeżeli dusze umawiają się, że będą w związku to czy muszą ten związek stworzyć w sensie ogólnym? ( nie ważne na jak długo ) 

po prostu jest to im pisane, że muszą być razem 

Jak sie dogadają że maja sie spotkać w  tym wcieleniu to raczej tak będzie. Ale... czy  stworzą jakąś  trwałą relacje w realu  to nie jest nic pewnego. Bo możecie sie cały czas mijać np. w rozmowach, wywoływać w sobie negatywne emocje, świadomie lub nie świadomie. I wtedy sie rozchodzicie i relacja przechodzi do następnego, bo nie została odrobiona dana lekcja.  Jeśli odrobicie lekcje to relacja też sie rozpadnie  ale w  spokoju ducha... i  już się nigdy nie spotkacie. Najważniejsze jest żeby poznać liczbę, drogę takiej relacji. I wtedy wio <jupi> Ja już miałem tak z 2-3 osobami... 

• Lubię! 2

Dnia 20.11.2019 o 20:41, AHA napisał:

Ostatnio dowiedziałam się, że z pewną osobą w moim życiu umówiłam się na związek, że znamy się razem od X wcieleń z tego w X wcieleniach byliśmy parą i zaczęłam się w tym momencie zastanawiać czy skoro nasze dusze umówiły się, że będziemy razem to faktycznie tak będzie mimo żeby się waliło i paliło ???

Co myślicie na ten temat?

To zadanie @Dager. Dla ciebie też.... 

X=27 

Y =26 

Droga życia obu 

=53. 

W sumie y zrobił na X interes...... 

Mi ten karmiczna interes wyszedł w astro jako coś co może mnie spotkać się stało.. . Szkoda że mój horoskop..  Odkryłam po fakcie ale tu karmy są chyba w astrologii... Z liczb to wyszło mi a i owszem też po czasie z piramidy.  Ale to astro co do partnera. .  Było zaznaczone. Ps mam nadzieję że już w kolejnym życiu ów Y odezwie się i zaspokoil się.. . To tyle 👋 

4 godziny temu, Batyam napisał:

To zadanie @Dager. Dla ciebie też.... 

X=27 

Y =26 

Droga życia obu 

=53. 

W sumie y zrobił na X interes...... 

Mi ten karmiczna interes wyszedł w astro jako coś co może mnie spotkać się stało.. . Szkoda że mój horoskop..  Odkryłam po fakcie ale tu karmy są chyba w astrologii... Z liczb to wyszło mi a i owszem też po czasie z piramidy.  Ale to astro co do partnera. .  Było zaznaczone. Ps mam nadzieję że już w kolejnym życiu ów Y odezwie się i zaspokoil się.. . To tyle 👋 

Ja - 32

On - 34

wiec wychodzi 66

ale nie wiem jak to odczytać

AHA   Ogólnie 26 to karma ciała i relacji międzyludzkich. Co do pierwszego to sie zgadzam. Do tego drugiego nie zmierzam już wracać i dziękuje losowi ze mogłem poznać te osoby.  Coś tutaj boli... taka pustka, samotność  ale trzeba iść dalej:)  

• 4 months later...
  • 2 years later...

Wiem, że jest wymiar duchowy i tam dusze umawiają się m.in. na związek partnerski. Nie jestem pewny czy tak rzeczywiście jest. Na pewno dusze o podobnych wibracjach i drodze życiowej się przyciągają. M. Newton o tym pisał w swoich książkach a ile z tego jest prawdziwe?

Na początku jest trudno. Relacja dojrzewa aby stworzyć coś trwałego. U niektórych jest pięknie na początku :D a później następuje równie szybkie rozstanie albo wszystko jest udawane pod publikę albo relacja przez cały czas jest 'cukierkowa". Może się "walić i palić" a związek przetrwa. 

Rośnie techniki ezo pomagają w rozpoznaniu jaki to związek i dlaczego akurat to nas spotyka a niekiedy sami znamy odpowiedź wewnątrz nas.

W dniu 20.11.2019 o 20:41, AHA napisał:

Tak

• 2 months later...
W dniu 27.11.2019 o 16:08, Batyam napisał:

Tak to 26 

Relacje kamiczne 26 są przykrą lekcją.    Zazwyczaj przez całe życie spotykamy  osoby które nie liczą się z uczuciami innych, tylko są skupione  na własnym  egoizmie i nic tego nie zmienia. Jedynie my cierpimy że daliśmy się w to wciągnąć i tak w kółko.  Wałkuje to ciągle.  

• Lubię! 2

• 1 month later...
Dnia 21.07.2022 o 09:01, Storm napisał:

Relacje kamiczne 26 są przykrą lekcją.    Zazwyczaj przez całe życie spotykamy  osoby które nie liczą się z uczuciami innych, tylko są skupione  na własnym  egoizmie i nic tego nie zmienia. Jedynie my cierpimy że daliśmy się w to wciągnąć i tak w kółko.  Wałkuje to ciągle.  

Zapomnialam o tym co napisałam tak liczba 26 karma zdrada, itp podobnie jak liczba 16 podobna karma.... Niektórzy mają te liczby w darach urodzenia ale tak sobie myślę że w dacie urodzenia czy to 16 czy 26 nie jest groźna, groźna jest w drodze życia dla partnera, ale to moje doświadczenia. 

Watek stary z przed 3 lat... 

26 to energia liczb 2 i 6 też, tak jak

16,,,, moim zdaniem 26 jest bardziej agresywna bo to nam pokazuje liczba 2

W liczbie 16 to 1 to ego..... Ja i może to byc ktoś kto jest podatny na wpływy innych lub ja egoizm.... Ale to też jest karma miłości, utrzymania związku, relacji. 

Ale jak to z liczbami to energia, zaś człowiek ma wolę,  charakter, itd 

W moim doświadczeniu liczba 26 z moją liczba 27 kompletnie nie grała. A idąc dalej sumując te liczby mamy 8i 9 

No u mnie to porażka była i ciągnie się za mną ta 26 jak wrzód na dupie..... Co nie znaczy że kazdy z tą drogą życia jest toksyczny to ewenement człowieka którego ja spotkalam a jak wczesniej wspomnialam w moim horoskopie mam dokładnie zaznaczoną osobę która da mi mocno w kość i na polu materialnym i psychicznym....i była tylko nastawiona na branie..... To że potwierdziło się to z energią liczb może przypadek. 

Ale odgrzebaliscie wątek.... Pozdrawiam. @Akarris  @Storm

• Dziękuję! 1

W dniu 21.07.2022 o 08:01, Storm napisał:

Storm nie jestes sama przerabiam to wkolko juz sie zastanawiam co okropnego narozrabialam w tamtych wcieleniach ze musze placic taka cene. 

W dniu 2.09.2022 o 22:19, bezona napisał:

Storm nie jestes sama przerabiam to wkolko juz sie zastanawiam co okropnego narozrabialam w tamtych wcieleniach ze musze placic taka cene. 

pozostaje wierzyć że  ta lekcja   przyda  się  na coś w przyszłości... 

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Share

• Utwórz nowe...