AHA Napisano Listopad 20, 2019 Share Napisano Listopad 20, 2019 Ostatnio dowiedziałam się, że z pewną osobą w moim życiu umówiłam się na związek, że znamy się razem od X wcieleń z tego w X wcieleniach byliśmy parą i zaczęłam się w tym momencie zastanawiać czy skoro nasze dusze umówiły się, że będziemy razem to faktycznie tak będzie mimo żeby się waliło i paliło ??? Co myślicie na ten temat? Ktoś z was był w podobnej sytuacji? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Listopad 24, 2019 Share Napisano Listopad 24, 2019 Dnia 20.11.2019 o 20:41, AHA napisał: Czy skoro nasze dusze umówiły się, że będziemy razem to faktycznie tak będzie mimo żeby się waliło i paliło ??? To, że się umówiły jeszcze nic nie znaczy. Zależy na co i czego dokładnie ta umowa dotyczy, a podejrzewam, że szczegóły nie są znane. Bo możecie być w związku i owszem on może trwać lata, ale równie dobrze może po jakimś czasie, miesiącach czy latach się rozpaść. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AHA Napisano Listopad 25, 2019 Autor Share Napisano Listopad 25, 2019 23 godziny temu, Marika napisał: To, że się umówiły jeszcze nic nie znaczy. Zależy na co i czego dokładnie ta umowa dotyczy, a podejrzewam, że szczegóły nie są znane. Bo możecie być w związku i owszem on może trwać lata, ale równie dobrze może po jakimś czasie, miesiącach czy latach się rozpaść. wiesz co chodziło mi o to, czy jeżeli dusze umawiają się, że będą w związku to czy muszą ten związek stworzyć w sensie ogólnym? ( nie ważne na jak długo ) po prostu jest to im pisane, że muszą być razem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dager Napisano Listopad 25, 2019 Share Napisano Listopad 25, 2019 Jak sie dogadają że maja sie spotkać w tym wcieleniu to raczej tak będzie. Ale... czy stworzą jakąś trwałą relacje w realu to nie jest nic pewnego. Bo możecie sie cały czas mijać np. w rozmowach, wywoływać w sobie negatywne emocje, świadomie lub nie świadomie. I wtedy sie rozchodzicie i relacja przechodzi do następnego, bo nie została odrobiona dana lekcja. Jeśli odrobicie lekcje to relacja też sie rozpadnie ale w spokoju ducha... i już się nigdy nie spotkacie. Najważniejsze jest żeby poznać liczbę, drogę takiej relacji. I wtedy wio Ja już miałem tak z 2-3 osobami... 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Listopad 26, 2019 Share Napisano Listopad 26, 2019 Dnia 20.11.2019 o 20:41, AHA napisał: Ostatnio dowiedziałam się, że z pewną osobą w moim życiu umówiłam się na związek, że znamy się razem od X wcieleń z tego w X wcieleniach byliśmy parą i zaczęłam się w tym momencie zastanawiać czy skoro nasze dusze umówiły się, że będziemy razem to faktycznie tak będzie mimo żeby się waliło i paliło ??? Co myślicie na ten temat? Ktoś z was był w podobnej sytuacji? To zadanie @Dager. Dla ciebie też.... X=27 Y =26 Droga życia obu =53. W sumie y zrobił na X interes...... Mi ten karmiczna interes wyszedł w astro jako coś co może mnie spotkać się stało.. . Szkoda że mój horoskop.. Odkryłam po fakcie ale tu karmy są chyba w astrologii... Z liczb to wyszło mi a i owszem też po czasie z piramidy. Ale to astro co do partnera. . Było zaznaczone. Ps mam nadzieję że już w kolejnym życiu ów Y odezwie się i zaspokoil się.. . To tyle 👋 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dager Napisano Listopad 26, 2019 Share Napisano Listopad 26, 2019 26? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AHA Napisano Listopad 26, 2019 Autor Share Napisano Listopad 26, 2019 4 godziny temu, Batyam napisał: To zadanie @Dager. Dla ciebie też.... X=27 Y =26 Droga życia obu =53. W sumie y zrobił na X interes...... Mi ten karmiczna interes wyszedł w astro jako coś co może mnie spotkać się stało.. . Szkoda że mój horoskop.. Odkryłam po fakcie ale tu karmy są chyba w astrologii... Z liczb to wyszło mi a i owszem też po czasie z piramidy. Ale to astro co do partnera. . Było zaznaczone. Ps mam nadzieję że już w kolejnym życiu ów Y odezwie się i zaspokoil się.. . To tyle 👋 Ja - 32 On - 34 wiec wychodzi 66 ale nie wiem jak to odczytać Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Listopad 27, 2019 Share Napisano Listopad 27, 2019 22 godziny temu, Dager napisał: 26? Tak to 26 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AHA Napisano Listopad 27, 2019 Autor Share Napisano Listopad 27, 2019 Dnia 27.11.2019 o 16:08, Batyam napisał: Tak to 26 a mogłabyś coś jaśniej napisać bo niestety nie jesteśmy wstanie zrozumieć twojego poprzedniego posty :-) @Batyam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dager Napisano Listopad 30, 2019 Share Napisano Listopad 30, 2019 AHA Ogólnie 26 to karma ciała i relacji międzyludzkich. Co do pierwszego to sie zgadzam. Do tego drugiego nie zmierzam już wracać i dziękuje losowi ze mogłem poznać te osoby. Coś tutaj boli... taka pustka, samotność ale trzeba iść dalej:) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elly Napisano Kwiecień 5, 2020 Share Napisano Kwiecień 5, 2020 to raczej karma, a nie umawianie się na związek. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Maj 5, 2022 Share Napisano Maj 5, 2022 Wiem, że jest wymiar duchowy i tam dusze umawiają się m.in. na związek partnerski. Nie jestem pewny czy tak rzeczywiście jest. Na pewno dusze o podobnych wibracjach i drodze życiowej się przyciągają. M. Newton o tym pisał w swoich książkach a ile z tego jest prawdziwe? Na początku jest trudno. Relacja dojrzewa aby stworzyć coś trwałego. U niektórych jest pięknie na początku :D a później następuje równie szybkie rozstanie albo wszystko jest udawane pod publikę albo relacja przez cały czas jest 'cukierkowa". Może się "walić i palić" a związek przetrwa. Rośnie techniki ezo pomagają w rozpoznaniu jaki to związek i dlaczego akurat to nas spotyka a niekiedy sami znamy odpowiedź wewnątrz nas. W dniu 20.11.2019 o 20:41, AHA napisał: Ktoś z was był w podobnej sytuacji? Tak Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Storm Napisano Lipiec 21, 2022 Share Napisano Lipiec 21, 2022 W dniu 27.11.2019 o 16:08, Batyam napisał: Tak to 26 Relacje kamiczne 26 są przykrą lekcją. Zazwyczaj przez całe życie spotykamy osoby które nie liczą się z uczuciami innych, tylko są skupione na własnym egoizmie i nic tego nie zmienia. Jedynie my cierpimy że daliśmy się w to wciągnąć i tak w kółko. Wałkuje to ciągle. 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Wrzesień 2, 2022 Share Napisano Wrzesień 2, 2022 Dnia 21.07.2022 o 09:01, Storm napisał: Relacje kamiczne 26 są przykrą lekcją. Zazwyczaj przez całe życie spotykamy osoby które nie liczą się z uczuciami innych, tylko są skupione na własnym egoizmie i nic tego nie zmienia. Jedynie my cierpimy że daliśmy się w to wciągnąć i tak w kółko. Wałkuje to ciągle. Zapomnialam o tym co napisałam tak liczba 26 karma zdrada, itp podobnie jak liczba 16 podobna karma.... Niektórzy mają te liczby w darach urodzenia ale tak sobie myślę że w dacie urodzenia czy to 16 czy 26 nie jest groźna, groźna jest w drodze życia dla partnera, ale to moje doświadczenia. Watek stary z przed 3 lat... 26 to energia liczb 2 i 6 też, tak jak 16,,,, moim zdaniem 26 jest bardziej agresywna bo to nam pokazuje liczba 2 W liczbie 16 to 1 to ego..... Ja i może to byc ktoś kto jest podatny na wpływy innych lub ja egoizm.... Ale to też jest karma miłości, utrzymania związku, relacji. Ale jak to z liczbami to energia, zaś człowiek ma wolę, charakter, itd W moim doświadczeniu liczba 26 z moją liczba 27 kompletnie nie grała. A idąc dalej sumując te liczby mamy 8i 9 No u mnie to porażka była i ciągnie się za mną ta 26 jak wrzód na dupie..... Co nie znaczy że kazdy z tą drogą życia jest toksyczny to ewenement człowieka którego ja spotkalam a jak wczesniej wspomnialam w moim horoskopie mam dokładnie zaznaczoną osobę która da mi mocno w kość i na polu materialnym i psychicznym....i była tylko nastawiona na branie..... To że potwierdziło się to z energią liczb może przypadek. Ale odgrzebaliscie wątek.... Pozdrawiam. @Akarris @Storm 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezona Napisano Wrzesień 2, 2022 Share Napisano Wrzesień 2, 2022 W dniu 21.07.2022 o 08:01, Storm napisał: Relacje kamiczne 26 są przykrą lekcją. Zazwyczaj przez całe życie spotykamy osoby które nie liczą się z uczuciami innych, tylko są skupione na własnym egoizmie i nic tego nie zmienia. Jedynie my cierpimy że daliśmy się w to wciągnąć i tak w kółko. Wałkuje to ciągle. Storm nie jestes sama przerabiam to wkolko juz sie zastanawiam co okropnego narozrabialam w tamtych wcieleniach ze musze placic taka cene. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Storm Napisano Wrzesień 8, 2022 Share Napisano Wrzesień 8, 2022 W dniu 2.09.2022 o 22:19, bezona napisał: Storm nie jestes sama przerabiam to wkolko juz sie zastanawiam co okropnego narozrabialam w tamtych wcieleniach ze musze placic taka cene. pozostaje wierzyć że ta lekcja przyda się na coś w przyszłości... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.