Szpilka Napisano Styczeń 17, 2022 Share Napisano Styczeń 17, 2022 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niewiemkto Napisano Wrzesień 18, 2022 Share Napisano Wrzesień 18, 2022 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezona Napisano Wrzesień 18, 2022 Share Napisano Wrzesień 18, 2022 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezona Napisano Wrzesień 18, 2022 Share Napisano Wrzesień 18, 2022 1 minutę temu, bezona napisał: Kibel sie zepsul I hydraulicy konbinuja cenowo wiec dzwonie I negocjuje tak sie czuje ze mam nerwy I najchetniej bym sama jak zwykle naprawila. Pewno to pikus zeby naprawic ale na hydraulice sie nie znam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezona Napisano Wrzesień 18, 2022 Share Napisano Wrzesień 18, 2022 Czemu take rzeczy psuja sie zawsze w weekendy ? Ostatnio boiler teraz sracz 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niewiemkto Napisano Wrzesień 18, 2022 Share Napisano Wrzesień 18, 2022 Złośliwość rzeczy martwych Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Storm Napisano Wrzesień 19, 2022 Share Napisano Wrzesień 19, 2022 To wina niejakie retrogradacji Merkurego 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niewiemkto Napisano Październik 21, 2022 Share Napisano Październik 21, 2022 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gvindur Napisano Październik 22, 2022 Share Napisano Październik 22, 2022 Ja czuję dzisiaj przypływ energii od samego rana. Piję kawę, szperam w necie i czekam na wiadomość z paczkomatów. Odbieram dzisiaj zestaw klocków lipowych. Znalazłem sobie nowe hobby - chcę się nauczyć rzeźbienia w drewnie. Tak, więc u mnie jest tak: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niewiemkto Napisano Październik 26, 2022 Share Napisano Październik 26, 2022 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claudi123 Napisano Listopad 17, 2022 Share Napisano Listopad 17, 2022 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.