nestta85 Napisano Grudzień 18, 2019 Share Napisano Grudzień 18, 2019 Witajcie kochani. Mam do Was pytanie. Jakiś czas temu poprosiłam osobę wróżącą o rozkład i odp na pytanie odnośnie mnie i kogoś ważnego dla mnie. Wróżka powiedziała że karty zachowały się dziwnie tak jak by nie chciały dać odp. na zadane pytanie ale pomimo to uzyskałam wskazówkę a potem pełną wróżbę. Wróżba była pomyślna potem zlktos inny zrobił dla mnie i tej osoby rozkład partnerski. Czy to był błąd? Czy powinnam nadal pytać o tą relacje skoro za pierwszym razem karty ostrzegły? Pomóżcie proszę bo szukam ratunku a cała sytuacja już bardzo mnie przerasta jeśli chodzi o kontakt z tą osobą. Z góry bardzo dziękuję za Wasze zdanie w tym temacie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Grudzień 18, 2019 Share Napisano Grudzień 18, 2019 Nie wiem, co oznacza, że "karty zachowywały się dziwnie" Mnie np. wypadają podczas tasowania - wtedy wiem, że jest dużo emocji związanych z tym pytaniem. Może karty wskazywały na jakiś opór. Natomiast warto się z kartami umówić odnośnie Strażnika Talii - i jeśli on wypada podczas tasowania - to może lepiej dla adresata, żeby nie wiedział. Poza tym karty jeśli nie chcą odpowiedzieć, to nie odpowiedzą np. Koło Fortuny + Sąd Ost. + Księżyc czy Śmierć to dla mnie odpowiedź: "zobaczysz jak będzie", Kapłanka - to tajemnica Uważam, że "przewróżanie" danego pytania nie jest dobre, niezależnie co pokazują karty. Kolejne dopytania mogą wprowadzić galimatias w energii. Dlatego najlepiej znaleźć sobie jedną osobę, do której mamy zaufanie i trzymać się jej przekazu - oczywiście zawsze mamy prawo zadecydować samodzielnie, niezależnie od tego, co "powiedzą karty" Jeśli sytuacja Twoja jest naprawdę problematyczna to może zamiast w karty dobrze się poradzić doświadczonej osoby, co zrobić? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nestta85 Napisano Grudzień 19, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2019 Ja jestem przerażona. Była dobra relacja i chyba ściągnęłam nieszczęście na siebie tymi pytaniami do kart bo dziś kontakt został zerwany :(. Bardzo dziękuję Ci za pomocną odp. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Grudzień 19, 2019 Share Napisano Grudzień 19, 2019 4 godziny temu, nestta85 napisał: Ja jestem przerażona. Była dobra relacja i chyba ściągnęłam nieszczęście na siebie tymi pytaniami do kart bo dziś kontakt został zerwany :(. Bardzo dziękuję Ci za pomocną odp. A czy nie jest tak, że pod wpływem wróżby zaczęłaś inaczej się zachowywać wobec tej osoby? Czasem tak działa siła sugestii. Same karty raczej nie są w stanie rozbić dobrej relacji... chyba że relacja była nie aż tak stabilna, jakby się wydawało. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nestta85 Napisano Grudzień 20, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2019 Właśnie raczej nie. Znajomość chyba wchodziła na wyższy poziom wibracji i wydaje mi się że ta druga osoba chyba wycofała się w obawie o to co będzie dalej. Sama już zresztą nie wiem. Moje karty odlożyłam by trochę odpoczęły od mojej osoby zresztą nie potrafię ich chyba w tej sytuacji interpretować sprawiedliwie. A na wróby od wróżek wydałam już majątek i czuję się teraz osaczona myślami które nie znajdują ujścia z mojej głowy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Grudzień 20, 2019 Share Napisano Grudzień 20, 2019 8 minut temu, nestta85 napisał: Właśnie raczej nie. Znajomość chyba wchodziła na wyższy poziom wibracji i wydaje mi się że ta druga osoba chyba wycofała się w obawie o to co będzie dalej. Sama już zresztą nie wiem. Moje karty odlożyłam by trochę odpoczęły od mojej osoby zresztą nie potrafię ich chyba w tej sytuacji interpretować sprawiedliwie. A na wróby od wróżek wydałam już majątek i czuję się teraz osaczona myślami które nie znajdują ujścia z mojej głowy. Jeśli odstawisz całkowicie wróżenie to za kilka miesięcy powinno być lepiej. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nestta85 Napisano Grudzień 20, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2019 Oj mam nadzieję bo teraz jest źle oj bardzo źle. Dziękuję że poświęciłaś mi swój czas i wiedzę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Grudzień 20, 2019 Share Napisano Grudzień 20, 2019 19 minut temu, nestta85 napisał: Oj mam nadzieję bo teraz jest źle oj bardzo źle. Dziękuję że poświęciłaś mi swój czas i wiedzę Może porozmawiaj z lekarzem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nestta85 Napisano Grudzień 20, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2019 6 godzin temu, Essa napisał: Może porozmawiaj z lekarzem? Ale to nie kwestia choroby tylko uczuć. Jest ktoś za kim bardzo tęsknię. To była bardzo ważna choć krótka znajomość. Teraz nagle się zerwała i jest mi z tym bardzo źle. Znalazłam bratnią duszę, osobę która była jak moje odbicie lustrzane jeśli chodzi o wnętrze i nagle bum. A to bardzo boli. Jestem mu wdzięczna za to czego się nauczyłam od niego i za to ile czasu mi poświęcił ale nie myślałam że taki będzie finał i boję się że to ja swoimi pytaniami do kart ten finał ściągnęłam. 7 godzin temu, Essa napisał: Jeśli odstawisz całkowicie wróżenie to za kilka miesięcy powinno być lepiej. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.