arwil Napisano Styczeń 4, 2020 Share Napisano Styczeń 4, 2020 Pisze to w sumie bardziej jako ciekawostkę. Niedawno śniło mi się, ze mojego bardzo dobrego kolege( taka bratnia dusza) śledzi ktoś z jego pracy, wojskowi. Chcą go namierzyć ale mimo tego, ze założyli mu jakiś nadajnik to nie mogą go odnaleźć. Ja obserwowałam to z boku i szukałam Tomka na spokojnie, by mu powiedzieć co się dzieje, ze go śledzą ale żeby się nie bal bo nic mu nie mogą zrobić. Czułam po prostu, ze jest bezpieczny, ze nic mu nie grozi. Opowiedziałam mu ten sen, na co on, ze to bardzo ciekawe bo on podczas wieczoru poprzedzającego mój sen rozmyślał, jak bardzo w pracy patrzą mu na ręce. A ma obecnie jakieś konflikty z przełożonym, wyolbrzymione przez przełożonego. Moim zdaniem to było coś na zasadzie, ze on wysłał pytanie do energii a mi się przyśniła odpowiedz. Co o tym myślicie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Luty 20, 2020 Share Napisano Luty 20, 2020 Dnia 4.01.2020 o 23:44, arwil napisał: Chcą go namierzyć ale mimo tego, ze założyli mu jakiś nadajnik takie potwierdzenie, że on wie (wyczuwa, lecz to bagatelizuje), ze musi uważać w pracy może sam jednak tego nie był świadom, chociaż przeczuwał, powiedzenie nam czegoś, co niby wiemy, z innych ust bardziej dociera Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.