szyszka Napisano Styczeń 17, 2020 Share Napisano Styczeń 17, 2020 Hej wszystkim. Coraz blizej sprawa w Sadzie ktora ciagnie sie juz 2 lata przeciwko mojemu ex. Dlugo kart nie stawialam, dzis mnie naszlo aby zapytac Tarota czy ex uslyszy wyrok wiezienia. Podczas tasowania wypadla mi odwrocona Wieza, ktora doslownie pokazuje utrate wolnosci/ więzienie..nastepnie wyjelam Krola mieczy, 9 mieczy i 2 mieczy. Wdlg. Mnie pojdzie siedziec. A wdlg. Was? Co myslicie o tych kartach? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Styczeń 25, 2020 Share Napisano Styczeń 25, 2020 ja staram się patrzeć ogólnie i wyrok widzę, ale więzienia nie bardzo, dwójka na końcu nie daje wg mnie konkretu 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Styczeń 26, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2020 14 godzin temu, SowAna napisał: ja staram się patrzeć ogólnie i wyrok widzę, ale więzienia nie bardzo, dwójka na końcu nie daje wg mnie konkretu Dzięki. Zweryfikuje 30 stycznia. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Styczeń 30, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2020 Nie ma jeszcze wyroku. Wyrok zostanie ogloszony 12. Lutego o godz 12. Prokurator wnioskuje o 2 lata wiezienia za molestowanie i o 3 ms. Za grozby karalne. 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Online1 Napisano Luty 7, 2020 Share Napisano Luty 7, 2020 Moim zdaniem będzie ograniczenie wolności, bezwzględnie, o czym świadczy już wieża (o). Następne karty także mówią o braku swobody i wyroku (9 mieczy i 2 mieczy) i król mieczy (sędzia, prokurator) nie patyczkuje się. Wedle kart usłyszy wyrok więzienia. Życzę sprawiedliwego wyroku 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Luty 13, 2020 Autor Share Napisano Luty 13, 2020 Wczoraj zapadl wyrok, ale jaki dokladnie dowiem sie dopiero 20 lutego i zweryfikuje. Dzieki. 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Luty 13, 2020 Autor Share Napisano Luty 13, 2020 Dziewczynki, dopytałam kart jaki wyrok zapadł ( choć nie wiem jeszcze i szlag mnie trafia, że nie dowiem się aż do 20 lutego) wyjęłam jedną kartę 8 mieczy i wiecie co znalazłam w necie jako opis tej karty? " Przykładowe wydarzenia: Uwięzienie zarówno dosłowne np. więzienie czy odwyk, detoks . To zablokowanie. Poczucie ograniczenia, blokady, niemożliwość dania kroka w przód. Cierpienia i przemoc w rodzinie, molestowanie i wymuszanie czegoś Strach, urazy, lęki, ktoś zastraszany, ofiara w szkole, problem z przemocą, typ "ofiary". Bardzo skomplikowany proces sądowy. Ograniczenia praw (np. spotkania z dziećmi raz w tygodniu), finansowe, długi, kredyty. Zakaz zbliżania się do kogoś, elektroniczna bransoletka dla więźnia. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga002 Napisano Lipiec 20, 2023 Share Napisano Lipiec 20, 2023 I jaki byl wyrok ? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.