Skocz do zawartości

Sprawa/ wyrok.

szyszka

Polecane posty

Hej wszystkim. Coraz blizej sprawa w Sadzie ktora ciagnie sie juz 2 lata przeciwko mojemu ex. Dlugo kart nie stawialam, dzis mnie naszlo aby zapytac Tarota czy ex uslyszy wyrok wiezienia. Podczas tasowania wypadla mi odwrocona Wieza, ktora doslownie pokazuje utrate wolnosci/ więzienie..nastepnie wyjelam Krola mieczy, 9 mieczy i 2 mieczy. Wdlg. Mnie pojdzie siedziec. A wdlg. Was? Co myslicie o tych kartach? 

Pozdrawiam serdecznie :)

• 2 weeks later...
14 godzin temu, SowAna napisał:

ja staram się patrzeć ogólnie i wyrok widzę, ale więzienia nie bardzo, dwójka na końcu nie daje wg mnie konkretu

Dzięki. Zweryfikuje 30 stycznia. :)

Nie ma jeszcze wyroku. Wyrok zostanie ogloszony 12. Lutego o godz 12. Prokurator wnioskuje o 2 lata wiezienia za molestowanie i o 3 ms. Za grozby karalne. 

• Lubię! 1
  • Dziękuję! 1

• 2 weeks later...

Moim zdaniem będzie ograniczenie wolności, bezwzględnie, o czym świadczy już wieża (o). Następne karty także mówią o braku swobody i wyroku (9 mieczy i 2 mieczy) i król mieczy (sędzia, prokurator) nie patyczkuje się. Wedle kart usłyszy wyrok więzienia. 

Życzę sprawiedliwego wyroku 

• Dziękuję! 1

Dziewczynki, dopytałam kart jaki wyrok zapadł ( choć nie wiem jeszcze i szlag mnie trafia, że nie dowiem się aż do 20 lutego) wyjęłam jedną kartę 8 mieczy i wiecie co znalazłam w necie jako opis tej karty? 

Przykładowe wydarzenia:

Uwięzienie zarówno dosłowne np. więzienie czy odwyk, detoks .
To zablokowanie. Poczucie ograniczenia, blokady, niemożliwość dania kroka w przód.

Cierpienia i przemoc w rodzinie, molestowanie i wymuszanie czegoś Strach, urazy, lęki, ktoś zastraszany, ofiara w szkole, problem z przemocą, typ "ofiary". Bardzo skomplikowany proces sądowy. Ograniczenia praw (np. spotkania z dziećmi raz w tygodniu), finansowe, długi, kredyty. Zakaz zbliżania się do kogoś, elektroniczna bransoletka dla więźnia.

• 3 years later...

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...