Ismena Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Tutaj można składać życzenia innym użytkownikom forum, z okazji, imienin, urodzin, czy też świąt Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorianna Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Chcialabym zyczyc administratorom, wrozkom i forumowiczom Zdrowych i Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia, a takze Szczesliwego Nowego Roku 2015. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Wesołych Świąt Wam życzę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taka_jaaa Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Merry Christmas, Christmas Merry były sobie renifery. Miały bardzo śmieszne minki, bo urwały się z choinki. Wpadły w ciepły, cichy kąt życząc Wam Happy Świąt! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Wspaniałych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, samych szczęśliwych dni w nadchodzącym roku oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej!!!! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia !!!. Życzę Wszystkim radości w sercu, niezachwianej wiary w życiu i wszechobecnej miłości. Powodzenia w Nowym Roku Anno Domini 2015, radosnej zabawy sylwestrowej i spełnienia marzeń. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystyna7 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Na Ten Piękny, Niepowtarzalny Czas Świąt Bożego Narodzenia.. Przyjmijcie Szanowna Administracjo i Forumowicze Życzenia, Radosnych Świąt, Rodzinnych Świąt... Krystyna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Życzę Wszystkim Wesołych Świąt http://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fulkst.bornesulinowo.pl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2012%2F12%2F151336_boze-narodzenie-piekna-choinka-wiatelka.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fulkst.bornesulinowo.pl%2F%3Fattachment_id%3D2514&h=1200&w=1600&tbnid=liQULwXgUJ7WdM%3A&zoom=1&docid=eZ0Z45xkOU_EVM&ei=kq6aVNbuCYfMygPvkYGYCg&tbm=isch&ved=0CFsQMygZMBk&iact=rc&uact=3&dur=32&page=2&start=19&ndsp=23 Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Radosnych świąt w rodzinnej atmosferze życzę wszystkim Bywalcom forum. Wyciszenia, relaksu i robienia tego wszystkiego, na co ma się ochotę w wolnym czasie A w Nowym Roku - odwagi w realizacji marzeń, tylko łatwych wyborów i szczęśliwych zbiegów okoliczności Zdrowia i pogody ducha Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futhark Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Niech magiczna wigilijna noc przyniesie Wam spokój i radość, a Nowy Rok obdaruje zdrowiem, pomyślnośća i szczęściem. Życzę wszystkim forumowiczom Wesołych Świąt!! Monika Cytuj " Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. To mała śmierć ale wielkie unicestwienie. [...]" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystyna7 Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych... Obfitości na świątecznym stole... Smacznego jajka oraz wiosennego nastroju w rodzinnym gronie ... życzy Krystyna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Dziękuję Ja pozwolę sobie przyłączyć do życzeń Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Przyłączam się do życzeń - spokojnych kolorowych rodzinnych świąt w pogodnej atmosferze Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwona Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 zdrowych i radosnych świąt życzę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Dziękuję! Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych, wszystkim użytkownikom forum składam najserdeczniejsze życzenia: dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa, mnóstwo wiosennego optymizmu oraz samych sukcesów! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 A co myślicie, gdyby ten temet zostawić na tylko życzenia świąteczne i okazjonalne, a z automatu włączyć powiadomienia o urodzinach i zrobić temat urodzinowy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 12, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2015 Oczywiście mogę włączyć powiadomienie o urodzinach użytkowników, jeżeli tylko przynajmniej część osób wyrazi takie chęci Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Czerwiec 13, 2015 Share Napisano Czerwiec 13, 2015 Ja nic przeciwko temu nie mam Wydaje się, że "obchodzenie" urodzin mogłoby być fajne, życzenia są miłe Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Ja również nie mam nic przeciwko Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Lipiec 4, 2015 Share Napisano Lipiec 4, 2015 Wszystkiego najlepszego tajemniczy_krzysztof sto lat Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Listopad 4, 2015 Autor Share Napisano Listopad 4, 2015 Aniko!! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!! Samych pięknych dni w życiu, spełnienia wszystkich marzeń!! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 Wszystkiego co najlepsze Aniko Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.