Skocz do zawartości

Urodzenie nie swojego dziecka

arwil

Polecane posty

Już drugi raz w ostatnim czasie miałam podobny sen. Urodziłam dziecko, dziewczynkę. Ale to tak jakby nie było moje dziecko. Za pierwszym razem urodziłam i oddałam dziecko innej kobiecie, która na nie czekała. Cieszyłam się jakby było moje, nawet nadal jej imię - Julia. 

Drugi sen był o tym, ze urodziłam dziecko innej kobiety, ale dziecko zostało ze mną, również dziewczynka. Z żadna z tych kobiet nie miałam nieprzyjemnych sytuacji, wszystko w tych snach było takie przepełnione ciepłem i miłością. Jednak ciężko mi to zinterpretować. Nie jestem kobieta, której ogromnym marzeniem jest posiadanie dzieci, raczej mam myśli ze jedno może dwa ale to kiedyś tam ;)

senniki interpretują ten sen jako chęć zmiany dotychczasowego życia, przy czym chyba nie do końca jesteś świadoma tej potrzeby - brakuje Ci zapału lub odwagi i ciągle to od siebie odsuwasz

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...