arwil Napisano Marzec 9, 2020 Share Napisano Marzec 9, 2020 Już drugi raz w ostatnim czasie miałam podobny sen. Urodziłam dziecko, dziewczynkę. Ale to tak jakby nie było moje dziecko. Za pierwszym razem urodziłam i oddałam dziecko innej kobiecie, która na nie czekała. Cieszyłam się jakby było moje, nawet nadal jej imię - Julia. Drugi sen był o tym, ze urodziłam dziecko innej kobiety, ale dziecko zostało ze mną, również dziewczynka. Z żadna z tych kobiet nie miałam nieprzyjemnych sytuacji, wszystko w tych snach było takie przepełnione ciepłem i miłością. Jednak ciężko mi to zinterpretować. Nie jestem kobieta, której ogromnym marzeniem jest posiadanie dzieci, raczej mam myśli ze jedno może dwa ale to kiedyś tam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freakout Napisano Marzec 10, 2020 Share Napisano Marzec 10, 2020 senniki interpretują ten sen jako chęć zmiany dotychczasowego życia, przy czym chyba nie do końca jesteś świadoma tej potrzeby - brakuje Ci zapału lub odwagi i ciągle to od siebie odsuwasz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arwil Napisano Marzec 11, 2020 Autor Share Napisano Marzec 11, 2020 Zgadza się...Bardzo chce otworzyc własną działalność gospodarczą ale wciąż właśnie odwagi brak... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.