aura Napisano Kwiecień 9, 2020 Share Napisano Kwiecień 9, 2020 Wcześniej zdarzało mi się często wyczuć, że coś się wydarzy np. Która pracę dostanę, śmierć kogoś z rodziny, że ktoś się odezwie chociaż dawno nie mieliśmy kontaktu... Od jakiegoś czasu straciłam całkowicie ten dar, w ogóle nie czuje nic jakby mnie nic nie czekało już, taka czarna dziura? Czy doswiadczyliscie czego takiego? Jak można temu zaradzić? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreenCosmica Napisano Maj 16, 2020 Share Napisano Maj 16, 2020 A jak wygląda na co dzień twoje życie? Powiem ci, że nawet ja czasem wpadam w te czarne dziury o których mówisz, u mnie to stopuje gdy zbyt dużo w moim życiu się dzieje i umysł jest ciągle czymś zajęty, kiedy brakuje zwolnienia. Spróbuj wejść bardziej do swojego wnętrza, zadbać o spokój w środku, oczyścić umysł, postawić sobie czystą kartę bez gorączkowego oczekiwania aż dar się odezwie - bo to bardziej blokuje. Nie oczekuj a się zjawi. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 7, 2020 Share Napisano Czerwiec 7, 2020 Ja jestem zdania, że intuicję trzeba ćwiczyć. Jeśli zaniedbujemy to, skupiamy sie na czymś innym ona po prostu się wycisza 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meggi77 Napisano Sierpień 31, 2020 Share Napisano Sierpień 31, 2020 A ja mam to intuicję trochę dziwną. Kiedy wchodzę gdzieś, to potrafię w klika minut ,, wyczuć ludzi'' i jakoś do dziś jeszcze się nie pomyliłam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.