kolo_fortuny00 Napisano Kwiecień 13, 2020 Share Napisano Kwiecień 13, 2020 Czesc. Ostatnio od tygodnia codziennie prawie mam bardzo kolorowe sny. W wiekszosci to mile wspomnienie z dzieciństwa, mlodosci a mniejsze czesc hmm jakby raj, ogrody, sady, wies. Snia mi sie migawki, urywki ze zmarlym tata, babcia w tych sadach. Sa szczesliwi tez podczas rozmowy ze mna Cokolwiek by to nie bylo jest jasno, duzo slonca. Zaczynam sie bac ze umre.. Mam takie glupie mysli czasem. Macie jakis pomysl? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ophelia2040 Napisano Kwiecień 13, 2020 Share Napisano Kwiecień 13, 2020 Mam dwa pomysły: masz po prostu ostatnio pozytywny czas, to i sny są milsze. A drugi pomysł jest taki, że może zastanawiasz się nad tym co chcesz od życia. Może już znalazłaś swoje powołanie i miejsce w którym się spełniasz, i stąd sny o poczuciu bezpieczeństwa, powrocie do beztroskiego dzieciństwa i ludzi, którzy Cię akceptowali. Jeśli nie miewałaś do tej pory snów proroczych to sen tylko oddaje Twój stan psychiczny albo jakieś myśli. Myślę, że nie masz powodów do strachu. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.