Egeria Napisano Kwiecień 18, 2020 Share Napisano Kwiecień 18, 2020 Kolejna z talii jaka znajduje się w moim posiadaniu. Karty są miękkie, łatwe w tasowaniu i dobrze pasują do ręki. Kartoniki nie rozwarstwiają się. Mocno kwiatowe tematy 4 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ophelia2040 Napisano Kwiecień 18, 2020 Share Napisano Kwiecień 18, 2020 Miałam kiedyś tę talię w wersji mini - i to była jedna z moich tarotowych wpadek, bo przy małym rozmiarze karty były totalnie nieczytelne. Żałowałam, że nie wzięłam wtedy dużej wersji, bo obrazki są prześliczne. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egeria Napisano Kwiecień 18, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2020 To prawda, urzekły mnie. Lubie takie romantyczno-bajkowe wersje kart. 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szamanka Napisano Kwiecień 18, 2020 Share Napisano Kwiecień 18, 2020 Tylko ciężko jest interpretować z takiej talii.Wiadomo,że niektóre karty mają bardzo negatywne znaczenia.A tu mamy takie cukierkowe obrazki i niewiadomo czy kierować się znaczeniem karty czy brać też pod uwagę rysunek na karcie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ophelia2040 Napisano Kwiecień 18, 2020 Share Napisano Kwiecień 18, 2020 @Szamanka Jeśli to jest cukierkowe, to co powiesz na to? Happy Tarot, można kupić za jakieś 70 złotych. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szamanka Napisano Kwiecień 18, 2020 Share Napisano Kwiecień 18, 2020 3 minuty temu, Briee napisał: @Szamanka Jeśli to jest cukierkowe, to co powiesz na to? Happy Tarot, można kupić za jakieś 70 złotych. Nie wierzę,że ktoś z tego wróży.Ale wszystko jest kwestią gustu. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Kwiecień 18, 2020 Share Napisano Kwiecień 18, 2020 19 minut temu, Briee napisał: Happy Tarot, można kupić za jakieś 70 złotych. hehe widzę, że symbolika zachowana 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwanek Napisano Kwiecień 18, 2020 Share Napisano Kwiecień 18, 2020 1 godzinę temu, Briee napisał: @Szamanka Jeśli to jest cukierkowe, to co powiesz na to? Happy Tarot, można kupić za jakieś 70 złotych. Czaiłam się kiedyś na te talię 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ophelia2040 Napisano Kwiecień 18, 2020 Share Napisano Kwiecień 18, 2020 3 minuty temu, iwanek napisał: Czaiłam się kiedyś na te talię Ja na tą Tarot of the Magical Forest. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szamanka Napisano Kwiecień 18, 2020 Share Napisano Kwiecień 18, 2020 Ale Powiem Wam,że ta Magical Forest dużo lepiej wygląda niż happy tarot. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwanek Napisano Kwiecień 18, 2020 Share Napisano Kwiecień 18, 2020 3 minuty temu, Briee napisał: Ja na tą Tarot of the Magical Forest. też ciekawa. Mnie ostatnio wpadła w oko taka... Ale nigdzie nie można jej dostać 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Kwiecień 18, 2020 Share Napisano Kwiecień 18, 2020 ja zakochałam się w tej... The Lost Tarot by Hansjurgen Bauer 3 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ophelia2040 Napisano Kwiecień 18, 2020 Share Napisano Kwiecień 18, 2020 @iwanek Chyba tylko Ci zostaje strona wydawcy: https://www.taroteca-studio.com/en_US/c/Regular-Edition-Decks/16 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwanek Napisano Kwiecień 18, 2020 Share Napisano Kwiecień 18, 2020 20 minut temu, Essa napisał: ja zakochałam się w tej... The Lost Tarot by Hansjurgen Bauer Też świetna 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egeria Napisano Kwiecień 18, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2020 4 godziny temu, Szamanka napisał: Tylko ciężko jest interpretować z takiej talii.Wiadomo,że niektóre karty mają bardzo negatywne znaczenia.A tu mamy takie cukierkowe obrazki i niewiadomo czy kierować się znaczeniem karty czy brać też pod uwagę rysunek na karcie. Szczerze mówiąc wolę się kierować znaczeniem karty niż tym co jest na niej narysowane. 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.