Ona28 Napisano Kwiecień 26, 2020 Share Napisano Kwiecień 26, 2020 Bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Poznałam mężczyznę -A , który koleguje się z tym, który mi się podoba- B. 1. Czy A rozmawia na mój temat. B ? Umiarkowanie p.o.+ Kapłan p.o.+Diabeł Myślę, że tak. Diabeł jest oznaką plotek. Być może podczas posiadówy przy alkoholu. 2. Czy A odbiera mnie pozytywnie? Zadałam to pytanie, ponieważ jeśli tak to zapewne mu dobrze o mnie mówił.... Rycerz buław + 2 buław p.o.+ Rycerz pucharów. Myślę że tak. Ładne karty 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ona28 Napisano Kwiecień 27, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2020 Halo czy ktoś pomoże? To dla mnie ogromnie ważne, ponieważ bardzo bym chciała żeby opinia o mnie była dobra....a wiem że koleś A bardzo lubi obmawiać innych...i też chciałabym żeby B słyszał o mnie dobre rzeczy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Kwiecień 27, 2020 Share Napisano Kwiecień 27, 2020 14 godzin temu, Ona28 napisał: Bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Poznałam mężczyznę -A , który koleguje się z tym, który mi się podoba- B. 1. Czy A rozmawia na mój temat. B ? Umiarkowanie p.o.+ Kapłan p.o.+Diabeł Myślę, że tak. Diabeł jest oznaką plotek. Być może podczas posiadówy przy alkoholu. Tak, mówi bez umiaru i taktu, mam takie wrażenie, że traktuje kobiety przedmiotowo mówiąc o nich. Cytat 2. Czy A odbiera mnie pozytywnie? Zadałam to pytanie, ponieważ jeśli tak to zapewne mu dobrze o mnie mówił.... Rycerz buław + 2 buław p.o.+ Rycerz pucharów. Myślę że tak. Ładne karty Tak, myślę, że będzie chciał Cię podrywać ten A. U mężczyzn jest tak, że jak kolega podrywa dziewczynę, to drugi mu raczej nie wchodzi w paradę, więc radziłabym Ci żebyś zapytała A. wprost, czy może Cię przedstawić B. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szamanka Napisano Kwiecień 27, 2020 Share Napisano Kwiecień 27, 2020 No zgadzam się z tym,co napisała Essa.Jeśli podoba Ci się B to musisz to załatwić wprost.Tym bardziej,że nie ma co robić złudnej nadziei Panu A. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ophelia2040 Napisano Kwiecień 27, 2020 Share Napisano Kwiecień 27, 2020 Ten drugi rozkład mi się kojarzy z kimś kto "najpierw robi, a potem myśli", kąpanym w gorącej wodzie. Energie Rycerzy są bardzo mocne, trochę dzikie i nieokiełznane, a tu mamy akurat odpowiedzialnego za aktywność i emocje 2 Buław w pozycji odwróconej (to akurat cytat z książki, bo to musiałam sobie sprawdzić) może mówić o myśleniu, że jest się najlepszym i najmądrzejszym, dążeniu do celu po trupach, krytykowanie innych. Ot, nie boisz się nikogo i niczego. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ona28 Napisano Kwiecień 27, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2020 Dziękuję Wam ! Rozumiem… że gadali i że pozytywnie. Żadnej nadziei A nie mam zamiaru robić. To tylko kolegą i nie zrobiłam nic w jego kierunku, aby pomyślał że jestem nim zainteresowana. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ona28 Napisano Czerwiec 22, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2020 Chciałabym zweryfikować. Od miesiąca nie mam już kontaktu z A. On teraz spotyka się z moją koleżaznką. Również nie spotykam już mojego sąsiada. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.