MyrtKa Napisano Maj 8, 2020 Share Napisano Maj 8, 2020 Witam, jakie miejsce oznaczają karty Rózgi + Dziecko + Kwiaty? Nigdzie nie mogę znaleźć określenia miejsc w kartach. Podsuma to Klucz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ophelia2040 Napisano Maj 8, 2020 Share Napisano Maj 8, 2020 Określenie miejsc ma w swojej książce Rana George. Po za tym jak pokopiesz na Youtube to można znaleźć ciekawe rzeczy, ale głównie po angielsku. Mi przychodzi do głowy szkółka dobrych manier dla dzieci (rózgi - dyscyplinowanie, kwiaty - wdzięk) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Lipiec 6, 2020 Share Napisano Lipiec 6, 2020 Ja uważam, że może to być jakieś miejsce zabawy, gdzieś gdzie można spożytkować energię, być może dosłownie poczuć się jak dziecko 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.