Reni45 Napisano Czerwiec 3, 2020 Share Napisano Czerwiec 3, 2020 Jak odbieracie tę kartę jeżeli chodzi o relacje uczucia?? Na początku mojej relacji na pytanie co on czuje wychodził Papież nie jesteśmy już razem a Papieża ciągle widzę 😉 jako uczucie do mnie.. Papież to osoba która też kocha ale bez szaleństw ma chyba poważne plany.. niewiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sovalet Napisano Czerwiec 3, 2020 Share Napisano Czerwiec 3, 2020 1 godzinę temu, Reni45 napisał: Jak odbieracie tę kartę jeżeli chodzi o relacje uczucia?? Na początku mojej relacji na pytanie co on czuje wychodził Papież nie jesteśmy już razem a Papieża ciągle widzę 😉 jako uczucie do mnie.. Papież to osoba która też kocha ale bez szaleństw ma chyba poważne plany.. niewiem Ja papieża odbieram bardziej duchowo. Z takim poczuciem, że ktoś jest nam bliski duchowo, "połączenie dusz", może ale nie musi być to miłość. Może być przyjaźń, znajomość. Jeśli miłość to bez szaleństw, kwiatków, spontaniczności, bardziej takie "stare małżeństwo". Na pewno nie jest to karta bezpośrednio świadcząca o miłości. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inanna Napisano Czerwiec 5, 2020 Share Napisano Czerwiec 5, 2020 a odwracasz karty? a jeśli nie, to w jakim kontekście ten Kapłan wychodził? Vo Kapłan w negatywie, to falsz, rozpusta, brak zasad moralnych etc. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Czerwiec 5, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2020 Nie odwracam kart.Ale gdy byliśmy razem on miał poważne plany co do mnie chciał poważnego związku.. życie potoczyło się inaczej pojawiły się problemy i stało jak się stało . Czasem stawiam karty i widzę Papieża.. jakie kroki poczyni Papież ale może sobie coś wmawiam niewiem.. na pytanie jak odbiera nasze rozstanie Papież... już nie wiem 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egeria Napisano Czerwiec 6, 2020 Share Napisano Czerwiec 6, 2020 W rozkładzie partnerskim karta Papieża często świadczy właśnie o chęci zawarcia małżeństwa. Jednak w Twoim przykładzie powiedziałabym, że on się od Ciebie zdystansował, tak jak ksiądz, który niby jest blisko i możesz go dotknąć lub się do niego zbliżyć, ale w rzeczywistości należy do całkiem innego świata i jest "zaślubiony" komuś innemu.. 2 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.