Reni45 Napisano Czerwiec 7, 2020 Share Napisano Czerwiec 7, 2020 Zadałam pytanie co dalej z tą relacją?? No i wyszły 5 buław 4 denary 3 kielichy W 4 denarach widać że Pan zamknął się na nasza znajomość..brak kontaktu..a ja w 5 buławach szarpie sie sama ze sobą natłok myśli strach itp. Druga opcja Pan zamknął się na znajomość z powodu innych osób które nam przeszkadzały..tak było niestety Jednak 3 kielichy sugeruje że może być powrót?? Dobre duszyczki pomóżcie 😘 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sovalet Napisano Czerwiec 7, 2020 Share Napisano Czerwiec 7, 2020 1 godzinę temu, Reni45 napisał: Zadałam pytanie co dalej z tą relacją?? No i wyszły 5 buław 4 denary 3 kielichy Dla mnie to tu widać walkę (5 buław) pomiędzy stałością (4 denarów), a zabawą (3 kielichy). Można tez temu przypisać osoby, które to dają. Więc przyszłość tej relacji nie maluje się kolorowo, jeśli w ogóle dojdzie do wznowienia, bo nie ma Tu kart o tym świadczących. Albo pan zakończył tą relację (5 buław i 4 denary) i dobrze się bawi (3 kielichy). 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Czerwiec 7, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2020 Czyli cieszy się że to koniec 😃 możliwe Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egeria Napisano Czerwiec 7, 2020 Share Napisano Czerwiec 7, 2020 3 kielichy mogą też oznaczać 3 osobę w związku czyli zdrada lub zwrócenie swoich uczuć ku komuś innemu. Ja akurat tutaj dołożyłabym kartę na wszelki wypadek, mogłaby wtedy rozwiać wątpliwości. 4 denary w uczuciach mówią o zamknięciu się na uczucia. 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ona28 Napisano Czerwiec 17, 2020 Share Napisano Czerwiec 17, 2020 Hmmmm ja bym powiedziała, że dążenie do tego ,aby się spotkać. 5 buław zawsze pokazuje mi takie usilne starania, bicie się łokciami. Ja bym powiedziała że tutaj zostanie sprowokowane spotkanie towarzyskie w większej trzyosobowej grupie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Czerwiec 22, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2020 Tak Pan zamknięty na uczucia ..choc 4 denary mówią o zamknięciu ale takim nie do konca .. może być zamknięcie przez osoby trzecie które mają wpływ na sytuację ..i tu by się zgadzało.. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
runoutofbreath Napisano Lipiec 17, 2020 Share Napisano Lipiec 17, 2020 Z tego co wiem to 3 kielichy sugeruja skupienie sie na zyciu towarzyskim, spotkaniach z innymi osobami, nowych znajomościach, dobrej zabawie...spedzaniu swojego czasu wolnego bez Ciebie, on jest skupiony na czyms/ kims innym.. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Lipiec 18, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2020 18 godzin temu, runoutofbreath napisał: Z tego co wiem to 3 kielichy sugeruja skupienie sie na zyciu towarzyskim, spotkaniach z innymi osobami, nowych znajomościach, dobrej zabawie...spedzaniu swojego czasu wolnego bez Ciebie, on jest skupiony na czyms/ kims innym.. To również wspólnie spędzany czas taki na luzie bez myślenia co dalej.. może być spotkanie i z tego powodu radość.. mogą być różne aspekty...relacja na luzie moim zdaniem 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
runoutofbreath Napisano Lipiec 18, 2020 Share Napisano Lipiec 18, 2020 20 minut temu, Reni45 napisał: To również wspólnie spędzany czas taki na luzie bez myślenia co dalej.. może być spotkanie i z tego powodu radość.. mogą być różne aspekty...relacja na luzie moim zdaniem A to o tym nie słyszałam, ale bede już wiedziec Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.