Skocz do zawartości

Co dalej z tą relacją

Reni45

Polecane posty

Zadałam pytanie co dalej z tą relacją??

No i wyszły

5 buław 4 denary 3 kielichy

W 4 denarach widać że Pan zamknął się na nasza znajomość..brak kontaktu..a ja w 5 buławach szarpie sie sama ze sobą natłok myśli strach itp. 

Druga opcja Pan zamknął się na znajomość z powodu innych osób które nam przeszkadzały..tak było niestety

Jednak 3 kielichy sugeruje że może być powrót?? 

Dobre duszyczki pomóżcie 😘

1 godzinę temu, Reni45 napisał:

Zadałam pytanie co dalej z tą relacją??

No i wyszły

5 buław 4 denary 3 kielichy

Dla mnie to tu widać walkę (5 buław) pomiędzy stałością (4 denarów), a zabawą (3 kielichy). Można tez temu przypisać osoby, które to dają. Więc przyszłość tej relacji nie maluje się kolorowo, jeśli w ogóle dojdzie do wznowienia, bo nie ma Tu kart o tym świadczących. 

Albo pan zakończył tą relację (5 buław i 4 denary) i dobrze się bawi (3 kielichy). 

• Lubię! 1

3 kielichy mogą też oznaczać 3 osobę w związku  czyli zdrada lub zwrócenie swoich uczuć ku komuś innemu. Ja akurat tutaj dołożyłabym kartę na wszelki wypadek, mogłaby wtedy rozwiać wątpliwości.

4 denary w uczuciach mówią o zamknięciu się na uczucia.

• Lubię! 1

W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin.

<karty>

Dziękuję za wyrozumiałość <serce>

• 2 weeks later...

Hmmmm ja bym powiedziała, że dążenie do tego ,aby się spotkać.

5 buław zawsze pokazuje mi takie usilne starania, bicie się łokciami. Ja bym powiedziała że tutaj zostanie sprowokowane spotkanie towarzyskie w większej trzyosobowej grupie.

Tak Pan zamknięty na uczucia ..choc 4 denary mówią o zamknięciu ale takim nie do konca .. może być zamknięcie przez osoby trzecie które mają wpływ na sytuację ..i tu by się zgadzało..

• 4 weeks later...

Z tego co wiem to 3 kielichy sugeruja skupienie sie na zyciu towarzyskim, spotkaniach z innymi osobami, nowych znajomościach, dobrej zabawie...spedzaniu swojego czasu wolnego bez Ciebie, on jest skupiony na czyms/ kims innym..

• Lubię! 1

18 godzin temu, runoutofbreath napisał:

Z tego co wiem to 3 kielichy sugeruja skupienie sie na zyciu towarzyskim, spotkaniach z innymi osobami, nowych znajomościach, dobrej zabawie...spedzaniu swojego czasu wolnego bez Ciebie, on jest skupiony na czyms/ kims innym..

To również wspólnie spędzany czas taki na luzie bez myślenia co dalej.. może być spotkanie i z tego powodu radość.. mogą być różne aspekty...relacja na luzie moim zdaniem

• Lubię! 1

20 minut temu, Reni45 napisał:

To również wspólnie spędzany czas taki na luzie bez myślenia co dalej.. może być spotkanie i z tego powodu radość.. mogą być różne aspekty...relacja na luzie moim zdaniem

A to o tym nie słyszałam, ale bede już wiedziec :) 

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...