Skocz do zawartości

Czy można komuś podarować minerał?

nilnisibene

Polecane posty

Witam :) moje pytanie dotyczy prezentu, jakiś czas temu zakupiłam sobie klika minerałów i chciałabym jeden z nich podarować szczególnej dla mnie osobie, wiem, że ma dużo problemów i chciałabym mu w ten sposób pomóc, czy powinnam go zaprogramować w pozytywnej intencji? Czy może lepiej podarować już oszyszczony i doładowany minerał ?

Będę wdzięczna za pomoc :)

• Lubię! 1

Moim zdaniem każdy minerał czy kamień szlachetny ma w sobie dużą moc i nie trzeba go dodatkowo programować,czy doładowywać.On działa sam z siebie.Ma swoje określone właściwości.Można go jedynie oczyścić, to jak najbardziej.

• Dziękuję! 1

Dnia 9.06.2020 o 00:30, nilnisibene napisał:

Witam :) moje pytanie dotyczy prezentu, jakiś czas temu zakupiłam sobie klika minerałów i chciałabym jeden z nich podarować szczególnej dla mnie osobie, wiem, że ma dużo problemów i chciałabym mu w ten sposób pomóc, czy powinnam go zaprogramować w pozytywnej intencji? Czy może lepiej podarować już oszyszczony i doładowany minerał ?

Będę wdzięczna za pomoc :)

Może pokaż tej osobie jakie minerały masz, a ona niech sobie wybierze ten, który ją przyciągnie :)

Jeśli powiesz jej jak go oczyścić, to pewnie bez trudu zrobi to sama lub możecie wspólnie. 

Jak napisała Szamanka, nie trzeba go już specjalnie programować, bo i tak zgra się z energią nowego właściciela (po oczyszczeniu). 

Dajesz go z dobrą intencją, więc na pewno będzie służył dobrze :)

• Dziękuję! 1

Dziękuję Wam bardzo za pomoc, nie wiem czy jest to osoba na tyle otwarta abym mogła jej poradzić samodzielne oczyszczenie i zaprogramowanie minerału ;) myślę, że moja pozytywna intencja wystarczy. Pozdrawiam :)

• Lubię! 2

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...