nilnisibene Napisano Czerwiec 8, 2020 Share Napisano Czerwiec 8, 2020 Witam moje pytanie dotyczy prezentu, jakiś czas temu zakupiłam sobie klika minerałów i chciałabym jeden z nich podarować szczególnej dla mnie osobie, wiem, że ma dużo problemów i chciałabym mu w ten sposób pomóc, czy powinnam go zaprogramować w pozytywnej intencji? Czy może lepiej podarować już oszyszczony i doładowany minerał ? Będę wdzięczna za pomoc 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szamanka Napisano Czerwiec 12, 2020 Share Napisano Czerwiec 12, 2020 Moim zdaniem każdy minerał czy kamień szlachetny ma w sobie dużą moc i nie trzeba go dodatkowo programować,czy doładowywać.On działa sam z siebie.Ma swoje określone właściwości.Można go jedynie oczyścić, to jak najbardziej. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 12, 2020 Share Napisano Czerwiec 12, 2020 Dnia 9.06.2020 o 00:30, nilnisibene napisał: Witam moje pytanie dotyczy prezentu, jakiś czas temu zakupiłam sobie klika minerałów i chciałabym jeden z nich podarować szczególnej dla mnie osobie, wiem, że ma dużo problemów i chciałabym mu w ten sposób pomóc, czy powinnam go zaprogramować w pozytywnej intencji? Czy może lepiej podarować już oszyszczony i doładowany minerał ? Będę wdzięczna za pomoc Może pokaż tej osobie jakie minerały masz, a ona niech sobie wybierze ten, który ją przyciągnie Jeśli powiesz jej jak go oczyścić, to pewnie bez trudu zrobi to sama lub możecie wspólnie. Jak napisała Szamanka, nie trzeba go już specjalnie programować, bo i tak zgra się z energią nowego właściciela (po oczyszczeniu). Dajesz go z dobrą intencją, więc na pewno będzie służył dobrze 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nilnisibene Napisano Czerwiec 16, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2020 Dziękuję Wam bardzo za pomoc, nie wiem czy jest to osoba na tyle otwarta abym mogła jej poradzić samodzielne oczyszczenie i zaprogramowanie minerału myślę, że moja pozytywna intencja wystarczy. Pozdrawiam 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.