Reni45 Napisano Czerwiec 9, 2020 Share Napisano Czerwiec 9, 2020 Zaginął nam piesek Zadałam pytanie do kart czy wróci? Wyszły.. Rycerz mieczy Królowa kielichów Mag Na końcu Mag arkan wielki powinien wrócić Jak to widzicie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sovalet Napisano Czerwiec 9, 2020 Share Napisano Czerwiec 9, 2020 16 minut temu, Reni45 napisał: Zaginął nam piesek Zadałam pytanie do kart czy wróci? Wyszły.. Rycerz mieczy Królowa kielichów Mag Na końcu Mag arkan wielki powinien wrócić Jak to widzicie Wydaje mi się, ze jeśli się odnajdzie to albo ktoś go przyprowadzi albo wy go znajdziecie. W królu mieczy i królowej kielichów widzę osoby, które działają w magu. Ale bezpośredniej odpowiedzi tu nie ma o jego powrocie. Może zadaj więcej pytań kartom to się bardziej rozjaśni. Szukajcie, powodzenia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Czerwiec 9, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2020 39 minut temu, sovalet napisał: Wydaje mi się, ze jeśli się odnajdzie to albo ktoś go przyprowadzi albo wy go znajdziecie. W królu mieczy i królowej kielichów widzę osoby, które działają w magu. Ale bezpośredniej odpowiedzi tu nie ma o jego powrocie. Może zadaj więcej pytań kartom to się bardziej rozjaśni. Szukajcie, powodzenia No i piesek się znalazł.. sam przyszedł przed chwilą.. Stawiałam na Maga i dobrze postawiłam 😉 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.