solagne Napisano 20 Maj Share Napisano 20 Maj Uprzejmie proszę o informację zwrotną czy dobrze zinterpretowałam portret partnerski ( to mój 1 portret ) 1) Początek znajomości = Punkt pierwszy (dzieciństwo) Twój + Punkt pierwszy 8 i 15= 1 w negatywie MAG Problemy w komunikacji, ja byłam zamknięta na wszelkie relacje w tamtym czasie. (2) Rozwój znajomości = Punkt drugi (wiek średni) Twój + Punkt drugi (wiek średni) partnera 9 i 1 = 10 KOŁO FORTUNY Relacja karmiczna (3) Okres schyłku = Punkt trzeci (wiek dojrzały) Twój + Punkt trzeci (wiek dojrzały) 5 i 3= 8 w negatywie SPRAWIEDLIWOŚĆ Ja kapłan, partner cesarzowa. Karty sugerowałyby wspołne małżeństwo, każdy z nas skupiony jest na relacjach partnerskich, rodzinnych. Sprawiedliwość w negatywie oznaczała by problemy formalne, rozwód jeżeli nie uda się pokonać problemów ? (4) Trudności = Punkt czwarty (podświadomość) Twój + Punkt czwarty (podświadomość) partnera 17 i 16 = 11 w negatywie MOC Inne podejście do sexu (5) Wspólne plany i dążenia = Punkt piąty (świadomość) Twój + Punkt piąty (świadomość) partnera 14 i 4= 18 w negatywie KSIĘŻYC Każdy z nas inaczej widzi nasz związek ? jednak 14 i 4 z osobna to bardzo stabilne karty mówiące o umiarkowaniu i harmonii, zasadach jaką każdy z nas wnosi. NIE ROZUMIEM JAK TO INTERPRETOWAĆ (6) Jak związek będzie się rozwijał? = Punkt szósty (nadświadomość) Twój + Punkt szósty (nadświadomosć) partnera 9 i 20= 7 RYDWAN Bardzo dynamiczna relacja, wspólne podróże ? ja mogę się trochę oddalać przez 9 pustelnika, ale parter mając 20 sąd będzie mnie do siebie przyciągać ? (7) Zadanie = Punkt siódmy (misja) Twój + Punkt siódmy (misja) partnera 22 i 19 =19 SŁOŃCE wnoszenie uśmiechu i słońca do życia innych, wzajemne dawanie sobie uśmiechu. Moim zadaniem jest urodzenie dziecka (22 głupiec), może w tej relacji dziecko będzie tym co da nam szczęście, uśmiech ? Ponadto karta słońce może ochronić i odgonić negatywne karty na innych pozycjach; jest darem samym w sobie. (8) Jak wypełnić zadanie? = Punkt ósmy Twój (środki do realizacji misji) + Punkt ósmy (środki do realizacji misji) partnera 18 i 21 + 17 GWIAZDA Należy być takim aniołem w ludzkiej skórze, dawać drugiej osobie oparcie w nadziei, wspierać się nawzajem w związku. Partner ma 21 świat, wyjazd za granicę, może ja mam go w tym wspierać ? Ogólnie myślę że rozkład jest pozytywny ale ja musze pracować nad swoją 9 pustelnikiem, aby nie zamykać się w swoim świecie przed partnerem ( a robię to + moje czarnowidztwo) Ciągle mam myśli, że związek się skończy natomiast partner ma podejście bardzo optymistyczne, wspiera, szanuje. Przeraża mnie trochę ten etap 3 SPRAWIEDLIWOŚĆ W NEGATYWIE które mówi o formalnym zakończeniu związku. Czy jednak nawet ten negatyw można przepracować ? tym bardziej posiadając tą wiedzę ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solagne Napisano 23 Maj Autor Share Napisano 23 Maj ktos pomoże ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solagne Napisano 20 Czerwiec Autor Share Napisano 20 Czerwiec czy ktoś może pomóc ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solagne Napisano 22 Czerwiec Autor Share Napisano 22 Czerwiec Proszę o usunięcie tematu z uwagi na to ze nikt nie odpowiedział Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano 20 Lipiec Share Napisano 20 Lipiec Dnia 20.05.2022 o 12:46, solagne napisał: proszę o informację zwrotną czy dobrze zinterpretowałam portret partnerski popatrz również na to, co każda osoba wnosi do tej relacji, suma jest wynikiem, lecz czy karty same ze sobą są kompatybilne? I nie staraj się doszukiwać karmy :) to utrudnia interpretację i ją zuboża .... daję ci wskazówkę na trzech punktach, dalej spróbuj samodzielnie 1) Początek znajomości = Punkt pierwszy (dzieciństwo) Twój + Punkt pierwszy 8 i 15= 1 w negatywie MAG Sprawiedliwość i Diabeł - czy to współgra?, to są całkiem różne spojrzenia na rzeczywistość, suma daję manipulację i jednocześnie wiele możliwości Problemy w komunikacji, ja byłam zamknięta na wszelkie relacje w tamtym czasie. (2) Rozwój znajomości = Punkt drugi (wiek średni) Twój + Punkt drugi (wiek średni) partnera 9 i 1 = 10 KOŁO FORTUNY - Eremita i Mag, młody i stary, kombinator i poszukujący sedna, zmęczony życiem i wiedzą i pragnący eksperymentów, w sumie zawirowanie Relacja karmiczna (3) Okres schyłku = Punkt trzeci (wiek dojrzały) Twój + Punkt trzeci (wiek dojrzały) 5 i 3= 8 w negatywie SPRAWIEDLIWOŚĆ - Kapłan i Cesarzowa, no ja nie mogę :) Jeden wolny, drugi w związku, miłość platoniczna, w sumie rozwód lub wyjaśnianie kto ma rację Ja kapłan, partner cesarzowa. Karty sugerowałyby wspołne małżeństwo, każdy z nas skupiony jest na relacjach partnerskich, rodzinnych. Sprawiedliwość w negatywie oznaczała by problemy formalne, rozwód jeżeli nie uda się pokonać problemów ? różne światy nie muszą na siłę się docierać , chyba że chcą Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solagne Napisano 21 Lipiec Autor Share Napisano 21 Lipiec 16 godzin temu, SowAna napisał: popatrz również na to, co każda osoba wnosi do tej relacji, suma jest wynikiem, lecz czy karty same ze sobą są kompatybilne? I nie staraj się doszukiwać karmy :) to utrudnia interpretację i ją zuboża .... daję ci wskazówkę na trzech punktach, dalej spróbuj samodzielnie 1) Początek znajomości = Punkt pierwszy (dzieciństwo) Twój + Punkt pierwszy 8 i 15= 1 w negatywie MAG Sprawiedliwość i Diabeł - czy to współgra?, to są całkiem różne spojrzenia na rzeczywistość, suma daję manipulację i jednocześnie wiele możliwości Problemy w komunikacji, ja byłam zamknięta na wszelkie relacje w tamtym czasie. (2) Rozwój znajomości = Punkt drugi (wiek średni) Twój + Punkt drugi (wiek średni) partnera 9 i 1 = 10 KOŁO FORTUNY - Eremita i Mag, młody i stary, kombinator i poszukujący sedna, zmęczony życiem i wiedzą i pragnący eksperymentów, w sumie zawirowanie Relacja karmiczna (3) Okres schyłku = Punkt trzeci (wiek dojrzały) Twój + Punkt trzeci (wiek dojrzały) 5 i 3= 8 w negatywie SPRAWIEDLIWOŚĆ - Kapłan i Cesarzowa, no ja nie mogę :) Jeden wolny, drugi w związku, miłość platoniczna, w sumie rozwód lub wyjaśnianie kto ma rację Ja kapłan, partner cesarzowa. Karty sugerowałyby wspołne małżeństwo, każdy z nas skupiony jest na relacjach partnerskich, rodzinnych. Sprawiedliwość w negatywie oznaczała by problemy formalne, rozwód jeżeli nie uda się pokonać problemów ? różne światy nie muszą na siłę się docierać , chyba że chcą Nie czuje byśmy się ścierali, tym bardziej na siłę.... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.