Skocz do zawartości

Uczucia w kartach.

Reni45

Polecane posty

Niewiem czy w dobrym wątku zakładam temat.

Czasem zadajemy pytanie do kart co facet do mnie myśli/ czuję???

Przykładowo wychodzą fajne Karty.Zadaje ponownie to samo pytanie np za tydzień sytuacja wygląda już inaczej gorzej .Za jakiś czas znowu pytam już lepiej jest.

Rozumiem że myśli człowieka się zmieniają .. czy z uczuciami jest podobnie??.. raz kocha raz lubi raz jest obojętny..czy karty pokazują stan na obecna chwilę??  Lub emocje danego człowieka.

kiedy tak często pytasz o to samo, to karty zaczynają pokazywać głupoty. 

min.miesiąc przerwy musi być zanim ponowi się pytanie, chociaż moim zdajiem to i tak za często, zwlaszcza jeśli chodzi o uczucia. Jeśli ktoś kogos kocha, to po miesiącu się  to nie zmieni.

• Lubię! 1
  • Gratuluję! 1
  • Dziękuję! 1

Ja mam zdanie, że można pytać o coś kolejny raz jak wydarzyło się coś istotnego, co mogło to zmienić i wywrócić do góry nogami. Nie uważam, ze musi to być miesiąc, tydzień czy dwa, czas to pojęcie względne :)

Poza tym jestem za szczegółowymi pytaniami, i nie nadinterpretacją. Mam wrażenie, że często się to dzieje.

• Lubię! 2

6 minut temu, sovalet napisał:

Ja mam zdanie, że można pytać o coś kolejny raz jak wydarzyło się coś istotnego, co mogło to zmienić i wywrócić do góry nogami. Nie uważam, ze musi to być miesiąc, tydzień czy dwa, czas to pojęcie względne :)

Poza tym jestem za szczegółowymi pytaniami, i nie nadinterpretacją. Mam wrażenie, że często się to dzieje.

I ja się z Tobą zgadzam.Czasami np. jedno spotkanie potrafi zmienić wszystko.I wróżba przed nim i po nim będzie zupełnie inna. Bo ktoś zupełnie do nas zmieni nastawienie.

• Lubię! 2

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...