Skocz do zawartości

Poród

shessea

Polecane posty

Witam, jestem ciąży i zadałam pytanie czy urodzę przez cesarskie cięcie i czy poród będzie znośny na ile to możliwe?

Więc wyszły mi karty:

IVo XIIIo XVIIIo

Trochę mnie przeraziły te karty, tym bardziej że wszystkie odwrócone. Wg mnie odpowiedz brzmi , że będę rodzić normalnie, będzie ciężko, jakiś lekarza może mnie zle prowadzić albo mi zaszkodzić. 

Proszę o pomoc w interpretacji.

• Lubię! 1

I zadałaś dwa pytania jednocześnie do kart.Ale jeśli przyjąć że wyszła odpowiedź na pierwsze to uważam tak jak ty.Nie będzie cesarki.Może właśnie dlatego wszystkie 3 karty się odwróciły.

15 godzin temu, shessea napisał:

Witam, jestem ciąży i zadałam pytanie czy urodzę przez cesarskie cięcie i czy poród będzie znośny na ile to możliwe?

Więc wyszły mi karty:

IVo XIIIo XVIIIo

Trochę mnie przeraziły te karty, tym bardziej że wszystkie odwrócone. Wg mnie odpowiedz brzmi , że będę rodzić normalnie, będzie ciężko, jakiś lekarza może mnie zle prowadzić albo mi zaszkodzić. 

Proszę o pomoc w interpretacji.

Wg mnie te karty znaczą raczej, że jakiś lekarz będzie dla ciebie niegrzeczny dlatego nie zgodzi się na cesarkę, bo nie będzie widział do tego żadnych podstaw. Chyba to będzie taki lekarz starej daty, który najlepiej nawet nie dawałby znieczulenia ;). Poród przebiegnie drogą naturalną, chociaż nie będzie lekki, a Ty po nim możesz być bardzo osłabiona. 

Poza niemiłym lekarzem, nic tragicznego tutaj nie widzę.

Staraj się nie stawiać sobie kart na to jaki będzie poród, bo mogą Ci np wypaść złe karty a Ty się niepotrzebnie negatywnie nakręcisz, gdy tymczasem poród będzie miała lekki i nic Ci nie będzie. Strach ma wielkie oczy, więc się mu nie poddawaj. Jeśli obawiasz się o ciążę to po prostu poszukaj lekarza polecanego przez inne pacjentki :) 

• Lubię! 3

W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin.

<karty>

Dziękuję za wyrozumiałość <serce>

Nie znam wróżek w ciąży, ale wiem, że takie są, wróżą i nikomu sie z tego powodu krzywda nie dzieje ;) 

Ważne jakie Ty masz do tych spraw podejście.

W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin.

<karty>

Dziękuję za wyrozumiałość <serce>

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...