Reni45 Napisano Czerwiec 29, 2020 Share Napisano Czerwiec 29, 2020 Stawiałam jednej Pani karty na relacje z Panem.Karty wyszły jak wyżej.W danym momencie nie mieli kontaktu . Pani mówiła ze relacja została zerwana . Więc zinterpretowałam ten układ kart jako definitywny koniec tej znajomości bo Pan nie ma ochoty ani chęci kontynuować relacji. No i Pan się do Pani odezwał .Na ten moment są w kontakcie telefonicznym . Choć ta relacja zmniejszyła tempo na ten moment. Popełniłam błąd w interpretacji?? Jak to widzicie?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szamanka Napisano Czerwiec 29, 2020 Share Napisano Czerwiec 29, 2020 Moim zdaniem w Kartach wyszły emocje tej Pani.Ona była pewna,że relacja jest zakończona. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szamanka Napisano Czerwiec 29, 2020 Share Napisano Czerwiec 29, 2020 I może karty pokazały sytuację na daną chwilę,dany moment,pokazały c jest w danej chwili. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Czerwiec 29, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2020 Pytanie było czy kontakt między nimi powróci?? Coś źle musiałam zinterpretować. Emocje?? Nie jestem pewna.. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szamanka Napisano Czerwiec 29, 2020 Share Napisano Czerwiec 29, 2020 3 denary odwrócone to mogą mówić o ograniczeniach.Wieża odwrócona mogą być zmiany.Księzyc odwrócony,czyli kłamstwa oskarżenia,podejrzenia,nieufnosć.Czyli może chodziło o to,że kontakt będzie mocno ograniczony na tą chwilę poprzez właśnie nieufność. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Czerwiec 29, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2020 10 minut temu, Szamanka napisał: 3 denary odwrócone to mogą mówić o ograniczeniach.Wieża odwrócona mogą być zmiany.Księzyc odwrócony,czyli kłamstwa oskarżenia,podejrzenia,nieufnosć.Czyli może chodziło o to,że kontakt będzie mocno ograniczony na tą chwilę poprzez właśnie nieufność. I tutaj widzę sens wypowiedzi.. faktycznie coś w tym jest.. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 30, 2020 Share Napisano Czerwiec 30, 2020 21 godzin temu, Reni45 napisał: Więc zinterpretowałam ten układ kart jako definitywny koniec tej znajomości bo Pan nie ma ochoty ani chęci kontynuować relacji. też tak do tego podchodzę, Wieża to koniec i nawet odwrócona nie oznacza początku, no chyba, ze początek końca... Księżyc to emocje i iluzja, odwrócony może mówić o pokazaniu swoich emocji 3 denarów - tradycyjnie podziw i zachwyt kimś lub kogoś umiejętnościami, odwrócona już nie ma tego łącząc te trzy karty można je zinterpretować przykładowo tak: dość gwałtowne zakończenie relacji, ktoś komuś pokazał jaki jest w rzeczywistości i czar prysł Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Lipiec 1, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2020 Żeby było ciekawiej Pan z Panią się kontaktuje wspomina coś o spotkaniu.. Gdyby nie miał ochoty ani chęci raczej by unikał tematu .. Niewiem... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Lipiec 1, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2020 Chyba że Wieża p.o pokazuję zmiany w tej relacji że nie będzie jak dawniej ..W tej 3 denary Pan ma jakieś ograniczenia z tego wiem..i Księżyc mówi o rozczarowaniach.. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.