arwil Napisano Lipiec 16, 2020 Share Napisano Lipiec 16, 2020 Niedawno miałam ciekawy sen. Śniło mi się, że jestem w ciąży, wszystko przebiegło bardzo łagodnie. W domu podałam dziecko ojcu (tak odczuwałam we śnie, że to on), powiedziałam jak ma na imię i zostawiłam ich samych, czułam,że chcę by on się nią nacieszył. Wyszłam do innego pokoju, czułam niesamowity spokój i bezpieczeństwo. Chłopak, który był we śnie ojcem dziecka to moja bratnia dusza. Nie jesteśmy razem, ale łączy nas jakaś niezrozumiała nawet dla nas samych więź. I teraz ciekaowostka - gdy się rano obudziłam, przypomniałam sen, zerknęłam na telefon. Było tam kilka wiadomości od niego. Pisał o rozmowie z bratem, w jednej z wiadomości się przejęzyczył i zamiast "nasza rodzicielka", napisał 'nasza pierworodna", byłam w lekkim szoku czytając to. Jakby mi telepatycznie tą wiadomość przekazał, a mózg wybrał sobię tą "naszą pierworodną' i stworzył taki sen. Kolejną ciekawostką jest to, że jakiś hmm miesiąc przed tym snem, śniła mu się kobieta, nie wiem czy dobrze pamiętam, ale coś mówił jakby była jego przewodniczką. I teraz - w obu snach padło to samo imię - Oliwia. I ta przewodnicka i dziecko ze snu miało tak na imię. Jak to wszystko byście zinterpretowały? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.