Skocz do zawartości

Niespełniona wróżba

sovalet

Polecane posty

Hej :) 

Jestem ciekawa jak interpretujecie takie sytuacje.

Będąc z facetem karty pokazywały mi zaręczyny. Mało tego chłopak (Po fakcie) powiedział mi, ze już kupił pierścionek, więc to pewne i karty pokazały prawdę. Kładąc karty nie określiłam czasu. 
Po 2 miesiącach od wróżby zerwaliśmy, zadziało się, jednak ciągle próbowaliśmy pozostać w kontakcie, dalej się to rozgrywa.

I teraz jak traktować taką wróżbę? 😄 Już nie chodzi o te zaręczyny, jestem ciekawa jak Wy podchodzicie do tematu - wróżba nadal powinna się spełnić czy było-minęło? 

3 godziny temu, sovalet napisał:

Hej :) 

Jestem ciekawa jak interpretujecie takie sytuacje.

Będąc z facetem karty pokazywały mi zaręczyny. Mało tego chłopak (Po fakcie) powiedział mi, ze już kupił pierścionek, więc to pewne i karty pokazały prawdę. Kładąc karty nie określiłam czasu. 
Po 2 miesiącach od wróżby zerwaliśmy, zadziało się, jednak ciągle próbowaliśmy pozostać w kontakcie, dalej się to rozgrywa.

I teraz jak traktować taką wróżbę? 😄 Już nie chodzi o te zaręczyny, jestem ciekawa jak Wy podchodzicie do tematu - wróżba nadal powinna się spełnić czy było-minęło? 

Wg mnie pokazała na tamten czas. Było- minęło.Druga sprawa jest taka,że wróżby często w ogóle nie spełniają się mimo poprawnej interpretacji.Ja np. już jakiś czas temu wg wielu wróżek powinnam poznać miłość życia.Teraz niedawno u liv wyszło,że nigdy nie wyjdę za mąż.Zastanawiam się czy przypadkiem nie zasugerowałaś się tą wróżbą,bardzo chciałaś tych zaręczyn itd. Facet jakoś pewnie wewnętrznie,telepatycznie wyczuł presję.Po prostu zaczęło się psuć Tobie po wróżbie wszystko

• Lubię! 1

Wróżba jest wróżbą, czasem się spełnia, a czasem nie i wcale nie zawsze zależy to w stu procentach od tego czy osoba wróżąca dobrze interpretowała karty czy źle. Karty pokazały tu i teraz, na daną chwilę, a co wydarzyło się później, to już nie tylko Twoja energia, to również wpływ osób trzecich i ich energie. Idąc drogą losu/przeznaczenia spotykamy na swej drodze różnych ludzi mających swoją energię i oni też mają swój jakiś wpływ na nasze życie, nasze emocje czy energię wpływ i wtedy może nasza droga przeznaczenia lekko skręcić i to co było przepowiedziane może mieć inny skutek, bo przecież podejmujemy jakieś decyzje, one też pozostawiają swój ślad.

Tak, że pamiętajmy o tym, że żadna wróżba nie jest ostateczna i pod wpływem różnych okoliczności czy innych osób sytuacja może się zmienić.

Pozdrawiam :)

• Lubię! 1
  • Gratuluję! 1

0girl_witch.gif.d551843d651a3d222daca21637f5946b.gif

8 godzin temu, Szamanka napisał:

Wg mnie pokazała na tamten czas. Było- minęło.Druga sprawa jest taka,że wróżby często w ogóle nie spełniają się mimo poprawnej interpretacji.Ja np. już jakiś czas temu wg wielu wróżek powinnam poznać miłość życia.Teraz niedawno u liv wyszło,że nigdy nie wyjdę za mąż.Zastanawiam się czy przypadkiem nie zasugerowałaś się tą wróżbą,bardzo chciałaś tych zaręczyn itd. Facet jakoś pewnie wewnętrznie,telepatycznie wyczuł presję.Po prostu zaczęło się psuć Tobie po wróżbie wszystko

O tak, ja też się z tym zgadzam. Miałam podobną sytuację jak @sovalet i przez tą wróżbę za bardzo pewnie się poczułam w związku i miałam takie wrażenie, że tak jak piszesz za bardzo chciałam a on wyczuł to. Czasem może jak jest dobrze to lepiej nie pytać... nie drążyć tematu :)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...