Skocz do zawartości

Ostrzeżenie w snach

Green7
 Share

Polecane posty

Witam,

Przed każdym ważnym wydarzeniem w życiu mam sny, które nauczyłam się już interpretować "dla siebie". Zapamietywalam, zapisywalam i czekałam co się wydarzy- polecam taką metodę. Zauważyłam, że symbole czas to się powtarzały np. Krew, wypadajace zęby, koń w galopie,  pływanie w czystej lub czarnej wodzie. Od kiedy poznałam pewna osobę, teraz ona śni  mi się przed takimi traumatycznymi przeżyciami. Moje pytanie do Was, jak tłumaczyć to dziwne połączenie? Np. Przed poważną chorobą pojawią się w snach, wyciaga mnie za rękę z czarnego oceanu -> za tydzień mam niespodziewaną operację.  Ktoś, cos? :) pozdrawiam

Cześć, 

Może to twoja bratnia dusza, bliźniaczy płomień. Pamiętam, jak przed jednym z ważniejszych etapów w moim życiu (przeprowadzka do innego miasta) przyśniła mi się osoba, której nie znałam podeszła do mnie i przedstawiła się. Pamiętając ten sen opowiedziałam go ze szczegółami mojej siostrze.  Po jakiś dwóch tygodniach w jej obecności wydarzało się wszystko tak jak w moim śnie, nawet imię tej osoby było takie samo. 

Mina mojej siostry była bezcenna, do tej pory przyjaźnię się z tą osobą, otworzyła przede mną wiele horyzontów. 

• Lubię! 1
  • Gratuluję! 1
  • Wow! 2

4 godziny temu, JSowka napisał:

Cześć, 

Może to twoja bratnia dusza, bliźniaczy płomień. Pamiętam, jak przed jednym z ważniejszych etapów w moim życiu (przeprowadzka do innego miasta) przyśniła mi się osoba, której nie znałam podeszła do mnie i przedstawiła się. Pamiętając ten sen opowiedziałam go ze szczegółami mojej siostrze.  Po jakiś dwóch tygodniach w jej obecności wydarzało się wszystko tak jak w moim śnie, nawet imię tej osoby było takie samo. 

Mina mojej siostry była bezcenna, do tej pory przyjaźnię się z tą osobą, otworzyła przede mną wiele horyzontów. 

Mam kolegę, który z którym łączy mnie wyjątkowa wiez. Jakiś czas temu przyśniła mu się dziewczyna, która we śnie była jakby jego przewodnikiem. Miesiąc czy dwa później, ja miałam sen, ze urodziłam mu córkę. Imię tej przewodniczki i córki we śnie było to samo 😱 Zreszta już nie raz miałam z nim ciekawe sny. Nawet jego zmarła mama, której nie znałam mi się śniła kilka razy. Twoja historia jest niesamowita :)

• Lubię! 2

• 4 weeks later...
Dnia 24.07.2020 o 18:55, JSowka napisał:

Cześć, 

Dziękuję za odpowiedź! Czytałam o bliźniaczych płomieniach, podobno łączą się chociaż na chwilę w pary, ale u nas nie ma takiej możliwości... więc pewnie to nie to.  Chociaż to niesamowite jak "czuje" tą osobę. Po przeczytaniu Twojej historii domyślam się, że wiesz o co mi chodzi ;)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Share

• Utwórz nowe...