Akarris Napisano Lipiec 24, 2020 Share Napisano Lipiec 24, 2020 Witam Zapraszam wszystkich do zabawy. W quizie wybieramy odpowiedzi a na końcu pojawi się wynik określający jaką kartą tarota jesteś https://samequizy.pl/ktora-karta-tarota-najlepiej-cie-opisuje Mi wyszło że jestem "Kapłanką" A wam? 7 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad175 Napisano Lipiec 24, 2020 Share Napisano Lipiec 24, 2020 Cześć Wyszłam w karcie Gwiazdy. Całkiem dziwny zbieg okoliczności, zważywszy na to, że dzień moich urodzin określa ta sama wartość liczbowa 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Lipiec 24, 2020 Share Napisano Lipiec 24, 2020 Mnie wyszła Kapłanka, nic nowego Jesteś tajemniczy i intuicyjny. Patrzysz na swoje logiczne i intelektualne "ja", szukając odpowiedzi. Karta Kapłanki reprezentuje wszystko, co nieznane i sekretne. Niesie niesamowitą wewnętrzną mądrość, której niewielu ludzi może zobaczyć za Twoją cichą i tajemniczą powierzchownością. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vil_lemo Napisano Lipiec 24, 2020 Share Napisano Lipiec 24, 2020 Cześć Mi wyszła Siła 💪 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mvli Napisano Lipiec 24, 2020 Share Napisano Lipiec 24, 2020 Cześć U mnie Kapłanka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Lipiec 24, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2020 Drugi podobny test: https://samequizy.pl/jaka-karta-tarota-jestes/ Tutaj wyszło: Słońce Słońce zapowiada, że dokładnie widzisz siebie i otoczenie takimi jakimi są naprawdę. Bez iluzji. Potrafisz dostrzec i przyjąć prawdę, nawet gdyby była bardzo bolesna. Akceptujesz ją, dzięki czemu możesz żyć świadomie. Akceptujesz również siebie ze wszystkimi wadami i zaletami, wiesz, że nie ma ideałów. Pogoda ducha jest z tobą niezależnie od tego co się dzieje wokół, od tego co usłyszysz i od tego co przynosi życie. Nie zagłębiasz się w niepowodzeniach i smutkach. Przezwyciężasz je i idziesz do przodu. Wszystko się zgadza 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Lipiec 24, 2020 Share Napisano Lipiec 24, 2020 Kapłanka 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Lipiec 26, 2020 Share Napisano Lipiec 26, 2020 U mnie Siła 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szamanka Napisano Lipiec 26, 2020 Share Napisano Lipiec 26, 2020 W pierwszym teście jestem Kapłanką Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szamanka Napisano Lipiec 26, 2020 Share Napisano Lipiec 26, 2020 A w drugim teście jestem Wisielcem 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad175 Napisano Lipiec 26, 2020 Share Napisano Lipiec 26, 2020 W drugim teście wyszłam w karcie Świata. Ciekawe, ciekawe.. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egeria Napisano Lipiec 26, 2020 Share Napisano Lipiec 26, 2020 U mnie w pierwszym quizie wyszła Kapłanka, a w drugim Mag Mam tę moc 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Lipiec 26, 2020 Share Napisano Lipiec 26, 2020 Ja już w to nie gram, ciągle mi kapłanka wychodzi 1 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claudi123 Napisano Lipiec 27, 2020 Share Napisano Lipiec 27, 2020 Witam Wyszla mi Kaplanka , A w drugim Swiat 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egeria Napisano Lipiec 27, 2020 Share Napisano Lipiec 27, 2020 Odnoszę wrażenie, że ten pierwszy quiz jest ustawiony 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Lipiec 27, 2020 Share Napisano Lipiec 27, 2020 1. Siła 2. Wisielec - tu się zgadza 2 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egeria Napisano Lipiec 27, 2020 Share Napisano Lipiec 27, 2020 8 minut temu, Essa napisał: 1. Siła 2. Wisielec - tu się zgadza Przełamałaś schemat pierwszego quizu 2 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szamanka Napisano Lipiec 27, 2020 Share Napisano Lipiec 27, 2020 2 godziny temu, Egeria napisał: Odnoszę wrażenie, że ten pierwszy quiz jest ustawiony W pierwszym quizie każdy kto wierzy w tarota i interesuje się tym zostanie Kapłanką. 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawronka Napisano Lipiec 28, 2020 Share Napisano Lipiec 28, 2020 Gwiazda i Mag 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Lipiec 28, 2020 Share Napisano Lipiec 28, 2020 1. Kapłanka 2. Księżyc 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.